Takie różne........

Tutaj kierujcie pytania do mnie, na które postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości.

Takie różne........

Postprzez agnieszkasykucka Śr, 29.04.2009 07:38

Ostatnio przebywam na przymusowym zwolnieniu lekarskim (oczekuję maluszka) i każdy dzień zaczynam od forum. Czytam sobie listy do Pani i zastanawiam się, jakie to musi być niesamowite uczucie wiedząc jak dużo osób myśli o Pani ciepło i po prostu uwielbia Panią. Mając takie "zaplecze" to bardzo pomocna sprawa, ale również i odpowiedzialna. Tyle osób "oswojonych"(w tym również i ja). Często odpowiada Pani na list pełen uwielbienia i dotykający spraw wyższych, a za chwilę ktoś opisuje jakąś sprawę zwykłego codziennego dnia i trzeba zrobić woltę i również się ustosunkować, żeby nikogo nie zawieść. Wielka sztuka.

Na filmie nie byłam, bo nie mogę podróżować teraz, ale już nie mogę się doczekać, szczególnie jak czytam te zachwyty na forum.

Serdecznie Panią pozdrawiam i Pani Mamę za to, że trzyma codzienność w garści i za piękny ogród. Bardzo proszę o zdjęcia jak tylko czas i ochota Pani pozwolą.
agnieszkasykucka

Re: Takie różne........

Postprzez Krystyna Janda Cz, 30.04.2009 07:04

Przesyłam serdeczne życzenia pomyślności i szczęśliwych narodzin małego człowieka. Serdecznie...
Krystyna Janda
Właściciel

Powrót do Korespondencja