Najserdeczniejsze życzenia Noworoczne! Dużo zdrowia, siły w zmaganiu się z codziennymi trudnościami oraz mnóstwa uśmiechu na twarzy!! Oby w rozpoczynającym się właśnie 2009 roku, los przyniósł Pani, Pani rodzinie oraz Teatrowi POLONIA wszystko co najlepsze!
Moje postanowienie na ten rok- zrobić wszystko, aby znaleźć się w Warszawie, w Teatrze POLONIA i obejrzeć spektakl z Panią. Mam wielką nadzieję, że uda mi się to zrealizować.
Na razie czekam z niecierpliwością SV w Krakowie

Przeczytałam jakiś czas temu "Moje rozmowy...", właściwie "pochłonęłam" je, ponieważ uważam, iż jest to naprawdę ciekawa i wartościowa książka, do której na pewno będę wracać jeszcze nie raz. A dla mnie jest szczególnie ważna, ze względu na Pani autograf (pierwszy w mojej, mam nadzieję będącej się rozwijać, kolekcji). Do tego ta dedykacja "...z najlepszymi życzeniami...", no po prostu cudo

No i Jędrek! Ach, co tu dużo pisać

P.S. Chciałam krócej, ale nie wyszło, za co przepraszam.
Mam tylko nadzieję, że przebrnęła Pani przez ten wpis, nie zasypiając w połowie

Ja czytając to już po napisaniu, doszłam do wniosku, że słowo nie współpracuje ze mną tak, jakbym sobie tego życzyła, bo zapiski minęły się troszkę z pierwotną koncepcją ułożoną wcześniej w głowie. Ale trudno, niech już tak zostanie.. liczę na rozwój

Pozdrawiam serdecznie! Bardzo niskie ukłony! edyta