Teremi, podoba mi się ten tekst (to tylko nas dotyczy?)....więc sobie dopisze, a co nie wolno?
Gdzie młodość szlak trafił )) a co tam młodość, niech żyje DOJRZAŁOŚĆ!!!! Kto lubi niedojrzałe jabłka?))
Z kim napić się wódki )) nie cierpię wódki, nie piłąm anwet gdy byłam młoda, wole słabsze trunki, co nie Sowa?))
Gdy w krzyzu coś strzyka )) e tam strzyka, pójdzie się do szpitala to wszystko naprawią, jak druhny nie wiedzą gdzie proszę pisac podania, mam taki szpital))
a oddech zbyt krótki. )) to z palenia w latach młodości, hihi)).
Za nami już wzloty )) a gdzie tam, HP zawsze buja w obłokach!))
kobieto – wysiadka )) przeciez tu w HP wiek nie ma znaczenia, młode tez sobie lubia powysiadać))
Dziś bajki wieczorem )) tak tak, Sowa główna specjalistka od bajek nam je zaserwuje))
i wnuków gromadka )) fakt, tych forumowych troche się nam chyba uzbierało, pierwszy Mateo))
Ech, dziś nie pędzimy ))a po co? Tylko spokój nas uratuje))
już z prędkością gromu )) gromy to lataja po domu gdy wchodze do niego i jest burdel, choć tu w Kredensie też się zdarza i nikt nie wrzeszczy))))
Jak bez okularów )) no i co, najwyzej zahaczymy o jeszcze jeden bar))
nam trafić do domu )) dom nie samolot, nie odleci))
a młode nadchodzą ))no, pełno ich tutaj))
zgłodniałe łotrzyce )) e tam zgłodniałe, one czytają „MIEDZY nogami””, Monika prawda?))
Nie wiedzę, że w nas )) oj, wiele nie wiedzą jeszcze))
drzemią wciąż... tygrysice )) jasne, ze drzemia, gorzej jak się obudzą))
Wszystko co dobre już było )) nie stanowcze nie, wszystko przed nami))
a najlepsze przeszło już obok ))najlepsze jest w nas))
Pierwszą młodość i drugą miłość )) no i pora na trzecią))
mamy już niestety za sobą. )) może nas przyjmą na Miłosny Uniwersytet Trzeciego Wieku))
Wiemy, że jest już po walce )) ciągle walczymy))
i że bój nasz ostatni był srogi )) wszystko przed nami))
młoda kadra się wspina na palce )) a niech się wspina, my jestesmy mocniejsze!!!))
pora wreszcie ustapić im z drogi )) a nie mogą iśc razem, obok))
...i w nogi )) jak ładne i zgrabne, to czemu nie?))
Nie dla nas już miłość, młodości udręka )) ale za to wszystko inne przyjemne dla nas))
patrzymy do lustra i serce nam pęka )) niech lepiej sobie lustro pęka, szkoda serca))
Dojrzałe jak wino i cierpkie niestety )) dojrzałe, czerwone i cierpkie jest najwspanialsze na świecie))
Dziś marzą zbyt pulchne, zmęczone kobiety. )) e tam, kochanego ciała nigdy nie za wiele))
My wciąż na warcie, bo w ogniska dmuchamy )) trzeba ten ogień jakos podtrzymać))
Choć włosy już siwe, wzdychamy do mamy )) mama będzie mama do końca naszych dni))
Ech życie raz jeszcze, więc weźmy je szturmem )) jeszcze pokażemy, co potrafimy))
Spychają nas młode - bezczelne i durne. )) właśnie dziś KJ o takich napisała))
Niech tam - było co było )) i dobrze, niczego nie żałujemy))
Dziewczyny! równać czwórkami )) jakis poeta pisał tych, co czwórkami do nieba maszerowali))
Druga młodość i trzecia miłość )) niech żyje piata młodość))
Jeszcze tyle w życiu przed nami )) najpięknioejsze to, czego jeszcze nie było))
A nowa już walka zaczęta )) oj tu w HP nieraz ostro walczymy))
Znów bój zapowiada się srogi )) i tak weselej))
A tych młodych co depczą po piętach )) niech depczą sobie, dla każdego jest tu miejsce))
się nie bójmy - podstawmy im nogi )) nie, nie nóg nie będziemy podstawic, najwyżej kieliszek wina))
... i z drogi ( niech żyje Kredens, niech żyja Druhny))
(słowa Elżbiety Jodłowskiej do muz. Ryszarda Poznakowskiego spisane nucąc przez teremi) pkus Marysia
no dobrze znikam ale jeszcze wpadnę, bo w końcu kolejna balanga – To Teremi, Teremi a Ty na jaką balangę, kto jeszcze dzis ma urodziny?
Dobrego dnia!
Masza Toskania CUDOWNA! Ja tez chcę!
Ściana, a Twoje pieprzone ruiny robią na mnie pioronujące wrażenie. Mam uczucie, że bałabym się, gdybym tam chodziła.