przez Trzynastka Cz, 06.04.2006 17:29
Rikki, schize masz i to jaka:)
Juz po raz drugi w historii tego forum pisze Ci, ze jestes calkiem normalny facet, nawet mi przez mysl nie przyszlo, ze s(z)elma, to Ty.
Ludziska, co Wam sie porobilo?
Setha trzeba sprowadzic za uszy, albo nie, niech chlopak spokojnie przezywa swoja milosc i sie cieszy, a nie podnosi humorki innym. A reszta juz nie umia gadac ze soba po ludzku, nawet jak zycie po lbie daje za mocno?
Wrrrrrrrrrr, wrrrrrrrrrrrrr, wrrrrrrrrrrrr, tyle ostatnio slychac, szkoda.
Joga nudzi nasza KJ, ja tez nie uprawiam, ale wdech i wydech by sie przydal.
Dawno temu mojemu mlodszemu synowi ukladalam dwa palce reki, kciuka i wskazujacego razem i mowilam, ze zaraz zacznie sie lepiej koncentrowac (byl wtedy raczej nerwowym dzieckiem). Powoli zaczynal w ten sygnal wierzyc. Dokladalismy jeszcze liczenie do dziesieciu, zanim wybuchnie. Przyszedl kiedys do mnie i powiedzial wkurzony, ze strasznie duzo ma jeszcze do naprawienia, bo ma ochote wybuchnac przy doliczeniu do trzech. Udalo sie, dzisiaj to jeden z bardziej zrownowazonych mlodych facetow w szkole.
Moze nowy temat pod tytulem "worek treningowy", bo jojczenie juz nie wystarcza? Niech tam kazdy wali mocno w temat, a nie w drugiego czlowieka.
Usmiecham sie do Was szeroko, moze malo jestem zwiazana z forum, na doskoku, ale czasami czytam fragmenty i sie dziwie, ze tak latwo mozna sie obrazic, przestac lubic przez nieopatrzne slowo. Kurcze, szkoda.