I ja wrzucam swoj grosik. Ale tu ujnia z patatajniom – jak mawia mój znajomy menel Same starsze (przynajmniej duchem) panie co nie maja sobie nic do powiedzenia procz analizy pogody i moczu, oraz innych nieszczesc , i wklejania kiepskiej jakości fotek z telefonow komorkowych. Forum zdechlo. I warto było gnac stad osoby wyraziste? dowcipne? mimo ze niepokorne? Przynajmniej jakies zywe rozmowy się toczyly. Teraz dno. No to macie czego chcieliscie...... każdy swój kawalek podlogi czyli nude i ziew. Wyszlo szydlo z worka. Najsmieszniejsza tu teraz to ta gwiazdka grejsowa ktora co i rusz probuje błyszczeć ale co się wypróżni (intelektualnie?) to odslania jedynie mentalność przekupki z bazaru Rozyckiego. Swiec Panie nad jego duszo. Pewnie to ona wykryla jakis spisek i dzieki znajomościom w administracji wypróżniła przy okazji forum. Co to się z ludzmi robi na starosc Gdyby nie vivien i Waldemar z ich lekkimi dowcipnymi gadkami nie byloby co czytac. Jedyna pociecha ze tych obszczymurkow kibolka i krzysia tez już nie ma. Bo to obraza ludzkości była: nie dosc ze glupie, to w dodatku z dostępem do neta Nie musicie mi odpowiadac bo pewnie zajrze tu za rok albo wcale. Blebleble.