Ulkaaaa - w sprawie wklejania zdjęć, na forum można zdjęcia maks format 640*480, jeżeli dajesz większy, wtedy ucina zdjęcie z prawej strony - dlatego, zanim je tu umieścisz, zmniejsz format,
- skopiowałam i zmniejszyłam, to zdjęcie z Kładką tak wygląda po zmniejszeniu
i Skałka
- oczywiście, z " dokładnością" i przyjemnością pospacerowałam po zakątkach Krakowa, mogę częściej:)
a tak na marginesie, co tam piszczy w Kożuchowie?
/chyba nie pomyliłam?/ a propo ostatnich, niedzielnych nawałnic, też je mieliśmy, na jeziorach biały szkwał, żaglówki ścięło i powywracało, na szczęście polepszyło się bezpieczeństwo, nawet na naszym jeziorze zamontowano latarnie, podłączone do centralnego systemu pogodowego, praktycznie alarmuje i błyska każdego dnia, burza za burzą... a mecz singlowy naszej Agnieszki zastał nas w strefie kibica, na Starówce, zaczęło się dobrze, u nas słońce, Agnieszka zbiera punty, ale potem chmury i u nas i u niej, aż nadciągnął szkwał:) i na ekran, gdy Julia G słała as za asem, u nas pioruny, błyskawice... ludzie pouciekali, ale nie my -ta pusta ławeczka pod ekranem to nasze miejsce, tłoku nie było:) ... w tle wieża ratusza,
nie wiem jak bardzo się zgrzała Agnieszka, my niestety! jak po zimnym prysznicu i tym z ekranu i tym z nieba
- jedno co dobre, że EURO wprowadziło coś i do nas, wtedy strefę kibica wyprowadzono poza miasto /ani jak dojechać, ani jak wrócić/ teraz w centrum i organizacja super
a co do wzruszeń, od paru dni można je mieć lub nie, zależy czy się czeka na medale, czy ogląda wysiłek i to co dają z siebie /prawie/ wszyscy, oglądam dużo, zatrzymują mnie różne dyscypliny, najbliższa mi dyscyplina - rakietka i lotka -szczątkowo jest pokazywana, minuty, migawki - wiem, że Nasi, nie są kandydatami do medalów, więc nie medialni, ale z przecieków, które dochodzą, graja tak, że przechodzą
samych siebie... marzę i ja, żeby choć mikst przebił się do strefy medalowej, może wtedy ta przepiekna dyscyplina przebiła by się do mediów, powodzenia Nadia i Zico... mogłabym o nich wiele napisaś, znam ich z wspólnych zawodów, ot, że nie wszystko się liczy, Kamila na Mistrzoswtach Polski w mikście wystąpiła ze swoim ... tatą! z każdym innym zawodnikiem, mistrzostwo na bank... a tak, gdy grano tylko na tatę, wynik wiadomy... ale radość rodzinna przebiła złoto
na zdjęciu Kamila ze swoim tatą na M Polski
- moi dzisiaj graja ok. godz. 14 - trzymajcie kciuki!
acha! jeszcze bardzo bym chciała, aby naszej dwójce -w piątek popłynęło się po medal... zloty! dziewczyny opowiadając o swoich treningach, przeżyciach i ogólnie o życiu, u mnie już mają medal,
- a pożegnanie Otylii z olimpiadami, czwarta olimpiada, półfinał, porażka? czy szacunek?, że jej się chciało harować, spróbować ...
wszystko inaczej wygląda z pozycji fotela i kawy w ręku, a inaczej z godzin treningu na salach
Teremi - tylko się nie denerwuj, widziałam wczoraj Brazylijczyków w meczu z Rosją, obstawiam złoto- dla kogo?:):):) domyśl się ...
rozmyślam, jak tu przewieżć tę BABĘ? deczko waży, deczko też i zajmuje miejsca, ... ale chyba mam pomysł!
aaaa, Lleyton H porywałeś mnie od lat swoją walecznością, ale dzisiaj nie musisz, niech w końcu nasza Agnieszka choć jeden mecz wygra, druga Olimpiada bez wygranego meczu, buuuu!
Ita, proszę częściej włączać alarm! dobiegnę zawsze:)
--------------------------------------------------------------------
dzisiaj 1 sierpnia, myśli ku Warszawie, u nas tradycyjny Dzień Niemena, wieczorem
koncert w amfiteatrze Grażyna Łobaszewska i zespół Ajagore, największe przeboje Czesława Niemena
dobry przerywnik między emocjami sportowymi
dobrego dnia! pora zdjęciowa wymarzona, szaleństwa pogodowe sprzyjają, niebo w kolorach, chmury i chmurzyska, nic tylko zatrzymywać chwle... aaaa i poranne mgiełki się zaczynają, nie śpimy oczywiście:)
powodzenia wszystkim fotografującym