WItam Panią serdecznie
Piszę do Pani dzis w dość nietypowej sprawie. a więc- nie wiem czy kojarzy Pani TFAŻ (Teatralny Festiwal Amatorski Żmichowskiej), który odbywa się co roku w marcu w liceum im. Narcyzy Żmichowskiej. Uczniowie niektórych szkół przygotowywują na to wydarzenie najróżniejsze sztuki. W mojej klasie powstała inicjatywa wystawienia Shirley Valantine (po zobaczeniu mnie w jednym z fragmentów na urodzinach Pani teatru, za co jeszcze raz serdecznie dziękuję) i właśnie o tą Shirley mi chodzi... Czy istniałaby jakaś możliwość zdobycia scenariusza i ew. praw do wystawienia tego u nas na festiwalu ? W tych wszystkich sprawach jestem kompletnym laikiem i nie orientuję się w tych wszystkich kruczkach prawnych dotyczących tego typu spraw... Bardzo nam wszystkim na tym zależy. Jeśli byłaby taka możliwość to do kogo miałabym się zgłosić w tej sprawie ?
pozdrawiam serdecznie
p.s. To wydarzenie jest całkowicie niekomercyjne i nie pobieramy z tego absolutnie żadnych profitów oprócz osobistej satysfakcji
p.s. 2 W przypadku ewntualnych wątpliwości proszę o kontakt telefoniczny 698-757-339 lub mailowy aga7033@wp.pl