kochani, czasami, a ostatnio coraz częściej, zastanawiam się, co się dzieje z tym naszym światem? wojny, pożary, bieda, ogólny chaos... do czego to prowadzi? czym się to skończy i kiedy?... dziwne się dzisiaj zadaje, jakim jasnowidzem był czesław niemen pisząc "dziwny jest ten świat"! trochę to przerażające, że tyle lat temu przewidział, to co będzie miało miejsce na początku XXI wieku.
odpowiedz pełnym zdaniem. Moze byc dwoma. tylko nie pisz, gdzie to juz napisales bo nie znajde, a na Twoja strone kolejny raz nie wejde by posluchac o milosci, ktorej nikt nie pomogł, bo nie da sie tam wyłaczyc tej piosenki.
podraza3 napisał(a):...zastanawiam się, co się dzieje z tym naszym światem? wojny, pożary, bieda, ogólny chaos...
zrozumiałaś
to Niemen przewidział, no to prorok( z całym szacunkiem do Niego, bo to nie jego wina, zes Go wykorzystał do napisania banału) ...wojny to wynalazek XXI wieku. Ciekawe!
Chłopie, ja jezdem cham i mam kompleksy to mnie wolno. Ty musisz za to świecić jako ta gwiazda co jom wydawcy kochajom i jak to mówiom miastowe ludzie - sawuar wiwr.
Vance Havner: Tęsknię za niebem. To właśnie nadzieja, że umrę - trzymała mnie przy życiu do tej pory.