Kochani!!! jak napisze, że jestem pod wrażeniem, to mało, mnie po prostu zatkało!!!a ja naiwna myślałam, że tak na parę tygodni będę „miała robotę”, a tu już wszyscy (?) brylują,
huraaa! dla WAS!
Rfechner - teraz już chyba nie zapomnisz co i jak i bedą lecialy fotki, pozdrawiam, czekam na inne
Harpio, cieszę się, zwłaszcza, że start nie wyszedł!, a cieszę się, bo przecież takiego!!! bajkowego nieba byśmy nie zobaczyli i takiego wielkiego miasta!
chyba ono nie z bajki? mam nadzieję, że to dopiero początek?
Janka2 – piątka za mało, szóstka też za mało, bo takie miejsca wkleiłaś, że wspomnienia
wróciły, też w tych miejscach byliśmy, oj, wspomnienia!
tyle czasu!!! czekania!!! a tu takie perełki!!!
Dokładnie jeszcze raz pooglądam twoje zdjęcia, poszperam co ja mam z tamtych miejsc, wrócę do nich.
a Lwów, a UKRAINA wciąż myśli rozpala
------------------------------------------------
Dla WSZYSTKICH mam taką drobną podpowiedź,
aby na stałe mieć w swoim komputerze zachowane w pamięci ustawienie format zdjęcia
na 640*480, podpowiadam, Jak otworzycie stronę
http://imageshack.us/ zróbcie haczyk
przy resize image i wybierzcie format 640*480
czyli macie mieć tak jak na tym zdjęciu
I teraz zapiszcie te stronę do swoich ulubionych czyli patrzymy na sama górę ekranu
Na górze jest pasek
Plik – edycja – widok – ulubione
Naciskamy Ulubione I stukamy w pierwsza linijkę Dodaj do ulubionychKoniec
Odtąd będziecie uruchamiać program poprzez Ulubione,
Czyli po uruchomieniu internetu – w pasku na górze wybieramy - Ulubione- rozwinie się tabela i tam w niej szukamy naszego programu Imageschack
- i na niego klikamy. Druga ważna uwaga!
Ten program jest darmowy, obsługuje zdjęcia, które są do 3 MB. Jeżeli jest zdjęcie większe, niestety, nie obsłuży, trzeba wcześniej je zmniejszyć, i takie zmniejszone pobrać przez Browse do Imageschacka.
Ponieważ, wiem, że są kłopoty jak zmniejszać zdjęcie, to w następnej lekcji opiszę dokładnie
jak najprościej to można zrobić.
Czyli nauka będzie trwała dalej
------------------------------------------
Serdecznie pozdrawiam piątkowo!, w najbardziej ulubionym dniu tygodnia! Zostawiam okno i coś za szybą
-------------------------------------------------
Agniś – na prezydenta, jak już bym miał lecieć, to tylko pod warunkiem, że ty na szefową
kuchni, ciotka od dbania wizerunku, teremi od kontaktów z prasą,
M, i OlaB od grających mediów, anyaanya od reprezentowania za granicą, a Jadzia oczywiście od dyplomacji, Kinia pilnowałaby psów i rybek, Jamajka dbałaby, aby nigdy nie zabrakło nam truskawek i szampana… no to wtedy ja mogę i na prezydenta!