przez M.C. Śr, 29.10.2008 20:51
Moze jeszcze zdaze przed errorem....Error Kuzyn Alberci. Druhny znajO?
"Pierwszy znak" #Albercia już nie pamięta pierwszych razów i znaków, stara rura, wiadomo!#(Albercia wysyla wszystkim dymne znaki pokoju. Pieeeeknie jej wychodzO. Dorbaldie klasyka dymna!)
Trudno serce okłamywać, #oj tam, trudno, raz dwa i okłamane, z EKG dopiero trudno#(to co? Zakladamy sie jak dlugo to oklamane serce pociagnie?)
Bo mądrzejsze jest niż ty, #mój dErektor jest na pewno mądrzejszy ode mnie – chciał rozpiskę obowiązków pracowników naszej komórki i wyszło w niej, że mam największy zakres działań i to super ważnych, a on mnie nawet nie kojarzy z nazwiska. No to mi kazał pisać maile o ważniejszych sprawach, które załatwiam. Trzymajcie mnie! Egzaltowana.#(Bronia, wg mnie to znaczy, ze wlasnie zaczyna sie poczatek kojarzenia...Druhna sie trzyma bo tera to juz zdecydowanie moze szefowi podpasc, hihi)
Trudno sercu się sprzeciwiać, #luuudzie, to musowo facet pisał#(hihi, i to jeszcze pewnie taki co mu kotwica z kieszonki spodni wystaje)
Gdy wyrywa się i drży. #wyrywam się i drżę, ale trole to MY, a nie NAM. Buhaha, że tak zarżę jak kuń#("już zrobiłam z tobą wszystko, wytargałam, teraz mówię cześć?" Dlaczego przy takich wersach i przy errrrorrrach ja zawsze dostaje glupawki...to chyba z nerrrrwow (?))
Jeszcze nie wiesz, kto on taki, #a tworzenie tematu o tym samym tytule, co istniejący uważam za zwyczajny brak szacunku dla zwyczajnych zasad każdego forum, BUM! Podpisano: Mniemanie.#{Bronia, zawsze można zmienić temat na Druhny won... tfu... von... hihihi bardzo blisko do angielskiego „won”, co ne?}(hihi, a jak teraz koreanskie wony stojO, dalej lecO na pysk i na szyje? No co? Czyta sie o tych finansach swiatowych ne? Aaaaaa...jezeli wrocimy do formy "Viva la Druhna von Krowa" to proponyje naniesc malutenka poprawke...Mianowice..."Viva la Druhna von Krowa le Organic". PS Sowus czy Ty moze uwiecznilas zdjecie tej wersji?)
Ten twój miły, ten twój ktoś... #spadaj, Albercia#(nie no....dzisiaj robimy dzien dobroci dla Alberci! Przeciez Alberci ostatnio wcale nie bylo. Alberciu prosimy na szuflady!)
A już miłość daje znaki, #Emciu, a o co Ci chodziło w pytaniu: jak się ma Bronia do ladacznicy..? Hihihihi#(hihihi, tak bez wlasciwego kontekstu w postaci wanny i Tadeuszka to ja nie odpowiadam na to pytanie)
Że się w życiu stało coś! #z pierdoł to na przykład mam nową koleżankę w pokoju na robocie i zwierzam się Kredensowi, że włączył mi się atawizm, żeby jej pokazać, że kolega to jest MÓJ i wara mi. Zgroza! Dorbladie, przechlapałam nagrodę feministek roku#(no coz...mam w pracy samych kolegow i musze przyznac ze to ma swoje plusy /przewaznie mi nie przerywajO jak wyglaszam monologi/, oraz minusy/wiem ze, moje monologii sowie a koledzy sowie/)
Pierwszy znak, gdy serce drgnie, #to przeczekać, przeczekać#(drozdze! Drozdze! I na drugO nozkie!)
Ledwo drgnie i już się wie, #o masz, całe życie myślałam, że „rwie”#(KONKURS. czy serce moze cierpiec na reumatyzm?)
Że to właśnie ten, tylko ten. #ten tego ten, a ja sobie słucham piosenek Brela i czytam „Portret damy” Henry’ego James – znają Druhny? Znów czytam koniec z wypiekami, a przecież wiem, jak się skończy!#(a film sie liczy?)
Drugi znak to słodki lęk, #wszystko jasne – to poradnik Pana Fizyka, taki mały, w sztywnej oprawie, ekhm ekhm#(to pan Fizyk tez pisal poradnik? Ja bylam przekonana ze to Albercia pisala. calkiem sie pogubilam od strony archiwalnej.)
Trzeci znak - piosenki dźwięk, #a widzieliście papierosa w ręku KJ na zdjęciach z Boskiej - nie palimy, taaa#(...moze sie nie zaciagla? PS No i szampan tez byl, hihi, dorbaldie bibka.)
Co się wplata w sen, w złoty sen. #a ja dzięki poleceniu Maszmunka przeczytałam Wspomnienia wojenne Karlioliny Lanckorońskiej i właśnie chciałam od czapy napisać w światowym Kredensie – niech żyje Polska!#(dzieki MaszmunU to ja czytam i czytam i czytam....i czytam "Bad Girl", dobre i do czytania i do usypiania){no to siEM cieszEM}
I jeszcze oczy zamglone pokaż, #a poszedł! Trendy czarny okular mam!#(tak jest! Czarny okular we mgle! I tyle widzial oczodoly, phi.)
Wtedy na pewno już wiem, że kochasz. #a wcześniej, to co, błądzenie po wertepach?#(a po jakiego Szuwarka?! Zeby stracil ochote do kochania? Hihi, nawet mu wtedy kilka wiaderek ziolek na kochanie@Agnis nie pomoze.)
Na pierwszy znak, gdy serce drgnie, #Druhny tam w Hameryce pilnują pana Baracka, dobra?#(pilnujO pilnujO....Ciagle WIELKI znak zapytania.)
Ledwo drgnie i już się wie, #Kassssandra#(do takiej Cyganki co wrozy z drgien serca to ja bym w zyciu nie poszla! Mniej na nim mozna polegac niz na wykrywaczu klamstwa.)
Że to właśnie ten, tylko ten. #albo tamten, wielkie mecyje#(byle podloga wytrzymala, hihi)
(Julian Tuwim) + #drewniana Bronka, po trafieniu szlagiem#+{Maszmun, dziubasek kulturalny}+(Emcia, skolowaciala, to bedzie od drewnianego kolka)
Teremi biala wierszenka jak najardziej moze byc!
Macham DruhnOM...ale juz musze ruszac dalej....