Odpowiadam-
program jaki będzie ? kto to wie? tak do końca nawet ja…wiem, tylko,
że będziecie tu GWIAZDAMI!!!
Zaczynamy od spektaklu „Mistrza i Małgorzatę” w teatrze
… a potem same/i - będziecie grać w „Teatrze na Łące” – role już rozpisane, przydzielone!!! - będziecie śpiewać, recytować poezję - będziecie malować - będziecie brać udział w teleturnieju!!!!!!!! (zaklepcie sobie telefon do przyjaciela) - będziecie wilkami morskimi (nie zdradzam całości...)
o ŚCIANIE też!!! jutro w sobotę o godz. 19, ŚCIANA będziesz tu UWIELBIANA przez WSZYSTKICH!!! (obojętnie co będziesz tam akurat robić - pracować, spać czy tańczyć... na TEN moment znajdziesz się przy mnie, po prawej stronie...)
Juz jutro!!!Zycze Wam udanego spotkania, wrazen, wrazen pewnie nie zabraknie, widze juz po Placuniowym planie spotkania .Zazdroszcze polskiego nieba Juz za 3 tygodnie bede znow w domu...Piekne sloneczniki, pamietam, takie rosly u mojej babci, wysokie jak drzewa...Serdecznie pozdrawiam i jutro bede sie laczyc telepatycznie
Placunio, udało Ci się zrobić coś, co ja sama próbowałam, tyle że mnie się nie udało. Miałam prawdopodobnie za słaby aparat. I choć kształt chmur na Twoim zdjęciu na to nie wskazuje, uchwyciłeś w jakiś przedziwny sposób przedburzową atmosferę. To jest właśnie to! Kiedy tuż przed burzą świeci słońce. Zjawisko charakterystyczne chyba tylko dla letnich burz ( i to prawdopodobnie takich wieczornych, może późne popołudnie). Raz, udało mi się w takim spektaklu uczestniczyć, i to na dodatek na wąskiej ścieżynie, pośrodku ogromnych stawów. Ucieczka niemożliwa. Strasznie było, ale jakże pięknie!
Pewnie przypadek. A może jednak? Czy to nie było tuż przed burzą uchwycone? Jakby się "przesyciły" naturalne barwy (tak to wtedy właśnie wygląda). Przepiękne zdjęcie!
p.s. to powyżej
Ostatnio edytowano Cz, 26.06.2008 09:14 przez helutkapl, łącznie edytowano 1 raz
No i co w końcu z tym generatorem (silnik Hondy, trochę hałąsuje, ale jest światło...). Agniś, przyjedziesz?
Trzymam Kciuki, by wszystko Wam się wspaniale udało. Będę z Wami myslami. Ręczę, jak bedzie Jadzia Generałowa, atrakcji Wam nie zabraknie!