przez Ściana N, 30.12.2007 01:29
No... wszyscy sowie buzi buzi i po rozpierduchu.... ufff...
PS Bronka, spisz?
There may be trouble ahead(wchodze ci ja do HalYnki i troche mnie zatkalo....Nawet sie zamyslilam, hihi. No i tak mysle....Emcia, to jest Twoja jedyna szansa zeby w tym unikatowym roku 2007 walnac jakas mini rozpierduche, niech sie COS w koncu zacznie dziac...Ale...kurnaola, NIE CHCE MI sie!) #o masz, wszystko zrozumiałam i już myślałam, że Emcia lubi pokój i zgodę, ale na szczęście nie chciało jej się, uff, hi hi# /Emciu, przybij piatke za to NIE CHCE MI SIE. W kupie razniej, ne?/
But while there's music and moonlight (moonlight and music) and love and romance(zamiast tego wklejam piekna piosenke /Druhny, nie-Druhny tez lubia te melodie? BOSKA jest, co ne?/, a na moonlight, love i romance tez przyjdzie pora! Juz SECURITY w tym glowa! Hihi.) #już chciałam zapytać kiedy i po co, ale zakrztusiłam się drożdżami# /Bronia, zeby Cie tylko brzuch nie rozbolal od tych drozdzy. Przeciez napisalam, ze wierszenka bedzie soon-monsoon, ne? Kto szczeka, ten doszczeka albo glowOM muru nie przebijesz, hi hi/
Let's face the music and dance(no i tak sowie mysle, ze moze by tak zdziwic to moje security na robocie i zamiast tylko podspiewywac pod nosem odstawic im jakies TANGO na TRAWIE? Wkleic pytam cichutko zeby nie obudzic Druhny Bronki ze sprawiedliwego snu, boz przeciez po nocy sie szlajala) #a to się security ucieszy# /Sowus, czy moge Cie prosic do Tanga? Chlip, chlip...niech zyje Archiwum HP/
Before the fiddlers have fled(Hobbitu przygrywali na skrzypkach ale zglodnieli i poszli szukac zarcia. Poszli do innych tematow, hihi, przebrali sie za DUCHY. UWAGA tam! BedO straszyc i zrec zawiklane posty!) #Pan Fizyk już wyjmuje z lewej kieszeni przyrząd do mierzenia zawiłości# /tylko, zeby sie nie pomylil i nie wyjal przyrzadu do mierzenia zlosliwosci, hi hi/
Before they ask us to pay the bill, and while we still have THE chance(RACHUNKI ZA TO CO ZEZRO HOBBITU PLACI MASZMUNU JAK WROCI. PUSTY KREDENS.) #DAJ ŻYĆ. KARTA KREDYTOWA MASZMUNA# /a bylo rozkochiwac Maszmunu w Hobbitu? Brac milosc garsciaMY i nie patrzec na rachunki/
Let's face the music and dance(Sowusia to sie wytanczy na Sylwestra, ne? Nie ma to jak Sylwester na wsi...chlip, chlip, a kuligi bedO? A dlaczego tam jeszcze nie ma internetu?) #z braku śniegu szybciej będą łyżwy. Jazda figurowa na Sowie!# /ale za to jak Sowus wroci, to walnie wspomnieniowy felieton na temat wyzszosci wsi nad miastem/
Soon, we'll be without the moon(taaaaa, znajac Maszmunu to wpadnie i zaraz bedzie wyjezdzala na turnus do Rzymu...) #czy nie kolej na Barcelonę?# /byle zdjecia wklejala z tych podrozy. Hobbitu juz tupiO z radosci. Slinka im leci na mysl o jambonie albo gelati/
Humming a different tune - and then...(WOLNOSC melodii!!!! Obejmujemy w sowie te wszystkie "differences", niby te wewnetrzne dzieci@Druhna Sciana! BUM!) #takie pitanie mam -ale naraz obejmować wszystkie dzieci czy po kolei…?# /podaje przepis: dzieci obejmowac po kolei, o tak: pierwsze dziecko, uscisk, dziecko za mur, kolejne dziecko, uscisk, dziecko za mur, kolejne dziecko...... Bronia, a niby jak inaczej? DUUUUUSZNOOOOOOOO mi!!!! POOOOOOOWIEEEEETRZAAAAA!/
There may be teardrops to shed(heeeej, szopa swiateczna jeszcze stoi i lzy sie znajda, ne? Jak dno to dno! Druhny Bronka i Sciana przybija PIATKE!) #Druhny mają coś na łzy? Już będzie pół roku jak oczy mam suche, dno!# /gili gili, Bronka, najlepiej to plakac ze smiechu. Wlaz za mur, to Cie pogilam/
So (But) while there's music and moonlight (moonlight and music) and love and romance(hihi, to wtedy wychodzi kicz, hihi, CUT juz ta Ginger vel Alberte z Sapkiem vel kochankiem! Gdzie jest pan Fizyk?!) #mierzy, jak szybko przyjdzie nowa miłość# /milosciOM to muru nie przebijesz, czek!/
(Let's face the music and dance, dance) (tak mi sie WYDAJE, ze MOJ nawias zajety, ale nic to, bawiMY sie!) #Druhny to sOM strasznie upierdliwe w temacie nawiasów, hi hi# /pokaz mi Twoj nawias, a powiem Ci czy jestes zagubiona, niesmiala lub tajemnicza/
(Let's face the music - let's HEAR that music)(prosze bardzo dolaczam wersje do posluchania Dianka Krall dla wszystkich!) #a my na robocie słuchamy Dianki świątecznej, też pycha# /a my w Kredensie, to wsluchujemy sie w dzwiek klikania w HalYnke, hi hi/
Let's face the music and dance(let's, shall we? Feministki proszO kogo tam chcO.) #karneciki zamieniły na dzienniczki i zadowolone# /KOMU by tu dac w-czape? No co? Przeciez trzeba ten Stary Rok zakonczyc jakas zgrabnOM rozpierDUCHom, ne?/
Lyrics and music Irving Berling + (Emcia, ja tu tylko pisze w nawiasach, na Szuwarka nie mylic wierszenek z troczkami!) + #Bronka, zdążyłam przed Ścianulką?# + /Sciana, brac sie za te murenke, czy nie brac? Oto jest pItanie/