Wieczór, Druhny. No, gdzie to radio? Będzie krótko i na temat, ponieważ bikoz padam i nawet nie mam siły wkleić. MuszOM Druhny sowie wyobrazić.
Maszmun - masz troczka? No, to masz! Hi hi. No, witajżesz wreszcie na łonie! A nie się szlajać po jakichś lotniskach...Co Ty, stiuardesa jesteś, czy co? A fuj! Druhna się szanuje! WyszkolYła się chociaż? No, raczej...ekhm, ekhm...Bożesz Ty mój...na wspominki mnie wzięło...bywało się na zakładowych wycieczkach za granicOM...Wkleić na youtube jak uciekałam w nocy z jacuzzi przez okno?! Spoko, Druhny, to był parter...Ale zostałam ranna, nie powiem...Ale sie zagoiło i nie ma o czym mówić. Absolutnie jestem za integracjOM. Druhny wiedzOM, co, tfu, kto to jest Integracja?! Tak jest, kuzynka Ściany. Wygrały Druhny swoje palto. A zawieszka to jest do zawieszania wierszenki na kołku. Phi, Hobbitu OD RAZIUTKO się domyśliły były. I jeszcze tylko chciałam DruhnOM powiedzieć, że Maszmun chiba nic mi nie przywiózł, bo nie nalega na spotkanie oraz rzadko odbiera telefony. Taaaa...ważny taki, bo szkolony...phi tam...
Mała - no, dzięki...myślisz, że nie widzę, że ja zeza mam? Ale nawet z zezem widzę, że Ty też, no, i jeden jeden. Brydżytka się znalazła...hi hi...
Bronia, Druhna tu nie zgrywa skromnisi, tylko wpada, bo zadania specjalne szczekajOM. Druhna myśli, że my się nie zastanawiamy, jak Druhna zmieściła kredens do Worda? No! Przecież Kredens na co dzień jest dorbaldie w PHP. Phi, Misiek mi powiedział.
Andorciu - czy Druhna już się podniosła była? To dobrze. A dlaczego Druhna "międzyczas" napisała była dużą literą? Czy to może jakaś nazwa własna, o której ja nie wiem? Czy Druhny chciałyby, na ten przykład, mieszkać w Międzyczasie? Albo jeszcze lepiej - w Międzyczasie Podlaskim, hi hi...Jak to brzmi, co ne? A murzynkiem to mi Druhna smaka narobiła, bo ja uwielbiam murzynka (Andorciu, dlaczego, się pytam, ciasto murzynek Druhna znowuż pisze dużą literą? Bo ja już się trochę zaczynam bać...). Druhny, Sowa Starsza jest MISZCZYNIOM W PIECZENIU MURZYNKA!!! Pióra lizać! A tak przy okazji, to murzynek po japońsku brzmi arcyciekawie. Ja rozumiem - śledź po japońsku, ale murzynek? Dorbaldie świat bez granic! Zdjęcia przepiękne, park cudo, no i Hiroszima sepiowa...robi kolor różnicę, tudzież jego brak...że tak powiem...zamyśliłam się...Koniecznie, mówię KONIECZNIE Druhna wkleja na youtube jak dupa rośnie oraz marznie!!! Co się tam Druhna będzie. A ja, kurna, schudłam od niepicia piwa. Sowa Starsza się rozpędziła i kupiła mi żakiet rozmiar 40, a ja sowie, jak gdyby nigdy nic, wróciłam byłam spokojnie do 38. A co! Też jestem za tłuczeniem termometrów. Chorobom śmierć! Proponuję ogólnoświatowOM akcję TŁUCZENIE TERMOMETRÓW, na wzór sprzątania świata, czy coś...
P.S. Druhna winko czerwone piła...? No, i wszystko jasne...
Neoś - zaprawdę, powiadam Ci, ty nad piony wylatuj!!! I ten, tego...
Uciecha - Lisa Gerrard jest NIE-SA-M0-WI-TA! O jej śpiewie, muzyce mogłabym strzelić felietonik, że hej! Ech, pióro się wyrywa...Tymczasem niech Druhna koniecznie wysłucha:
http://pl.youtube.com/watch?v=6lQST3_YzMM
oraz:
http://pl.youtube.com/watch?v=AQrIyF_R_kA
Gocha - czy ja się już Druhnie kłaniałam publYcznie za płytkę? Nie? Jak mogłam???!!! Ależ się ucieszyłam! Dzięki wielkie! Premiera w K-R chyba na wiosnę, a w SOWNIKU już była, ha! A jak zobaczyłam na własne oczodoły dedykacje pisane własnOM, osobistOM rękOM Grażynki oraz Paulinho "Dla Małgosi / To Małgosia", no to dorbaldie w oczodołach powódź się zrobiła. Co za radość!!! A płyta przepiękna! Będzie jeszcze czas na recenzju. I niech się już Druhna nie gniewa za te przedziały, po polsku zwane boksami, hi hi...Trochę mi się z filmem "Cube" skojarzyło, ale tylko trochę, dobra?
Teremi - dzięki za pogodenkę! Ja ją słyszę TYLKO w wykonaniu Seweryna ES. I dzięki za nowy ciuszek! A może ja wkleje całOM swojOM szafę, co?
Uciecha - ave czerwone skarpetki, co ne? Mam takie zdjęcie...no, takie tuż przedMiśkowe...leżę sowie rozwalona na murku, na promenadce w Mielnie...cała w dżinsie, białe zamszowe adydaski i kurna czerwone skarpetki frotE. CZAD@Krakowiankajedna (Misiek śpiewał jak był mały "jenda", hihi). To co, wklejać?
Emciu - a pewnie, że rymy w Neoence korcOM, że hej! Ale...wełny nie dowieźli...no i czasu też...ale głównie wełny...ale może...kto wie...kto wie...
No, dobra, dla niepoznaki zagajam, bo tak WOGLE to chcę Druhnie dać w-czapę za mojOM Ścianusię! Ale Druhna wymyśliła z tOM chłopczycOM! Druhna się przejadła murzynkiem, czy co? Ściana i szlaban, a to się uśmiałam...Emciu, szlaban to mam JA na wklejanie zdjęć Ścianusi. A SZKODA!!! Oj, pióra swędzOM, choć czyste;-) Oj...No, nie mogę przecież w zamian rysopisu podać, bo jak nic bym oberwała...a po MOIM rysopisie, to każdy by już Ścianusię rozpoznał, hi hi...Nic więcej nie powiem, choćby mnie Druhny kroiły, przypalały, nakłuwały oraz nadziewały na pal. Luuuuudzieeee, 100% Ściany w Ścianie!!! Poznać wyłącznie po szpilkach i halce, WYŁĄCZNIE MÓWIĘ!!! No, wkleję, kurna jego raz, bo nie zdzierżę!!! Trzymajcie mnie!!! Piękniejszej Ściany to z torczem szukać! Jak Druhna tego nie odszczeka, to ja dorbaldie zawracam samolot ze Świętymi Dobrami, który właśnie do Druhny zapiernicza. Zawrócić?! Emciu, przyuważ, z kim fruwasz. RozumieMY się?! No! Druhna WOGLE nie czuje klYmatu, luuuudzieeeeee! Ścianusia, przecież, po tej chorwatence to została w samych...ale SZPILKACH!!! Bo majtki to jej spadły, kurna. Mnie zresztą też. Zmęczyłam się...Chyba przemawiałam do Druhny, albo kinda....
Ścianuś - nie bój kurka! Póki ja piję, tfu, żyję, to Ci pyłek z tynku nie spadnie jakem Sowa! Bronić będę do ostatniej kropli kranówki i złego słowa powiedzieć nie dam! Tak mi dopomóż Albertu, Hobbitu oraz cała reszta popaprańców. AmenT.
Idę, Druhny...idę sowie w świat gdzie oczodoły poniosOM...
P.S. Cze, Teremi, cze Reniu!!! Widzę Was! A Wy mnie?
P.S. LYterówkę poprawiłam...KTO zgadnie jakOM, ten dostanie w-czapę.