Cześć Wszystkim!
Druhowie w HP nieliczni, ale za to pierwsza klasa - zarówno dla Miśka, jak i Neo kredensowe wieńce laurowe za specjalne zasługi!
Wspaniale, jak się wszyscy rozwierszenkowali. Pan Darek myślał, że ma problem z HP. Przy tym rozkwicie wierszenkologii stosowanej pan Jarek dopiero będzie mieć wyzwanie. Trzeba będzie zakładać archiwa na archiwa, hihi.
Maszmunko, zdjęcia miód na serce, szczególnie, że u mnie nastroje u podobne jak u druhny Ściany, czyli DNO... Boysów na szczęście njet, ale za to dziś znowu prawie cały czas pada.
Emciu, Ściana, Gocha – hobitty malują już transparenty dla Frakcji Kyoto. Boję się tylko, że frakcja antyboysowa nie wystarczy: Condoleezza Rice też swego czasu ogłosiła, że: „Kyoto is dead”. Mam nadzieję, że teraz, po Al Gore, jej głupio, chociaż nie wydaje się niestety być typem, któremu bywa głupio.
Druhny wrzucą jakieś tasiemki dla utrzymania tasiemkowo-wierszenkowej równowagi.
Tu w międzyczasie wykluły się łabędziątka. Cała rodzinka podpływa do mojego ogrodu. Pan Łabądź straszliwie syczy na mojego jamnika, ale jest taki przystojny, że mu to wybaczam.