Cztery dni tutaj nie zaglądałam a tu taki "remont" na stronie... I podobno jeszcze jakies zmiany nas czekają... Ale jest OK, wszystko działa
Najważniejsze, że publiczność "Polonii" została w Warszawie...
Życzę wspaniałych wieczorów z boską "Boską"...
I musze nabyć "Pania", bo podobno jest tam artykuł o forum...
Pozdrawiam ciepło (bo choć już maj, to niestety raczej zimno), dobrych słonecznych dni mimo wszystko, mimo tych szpitali, i mimo że dziś dzien pożegnania p. Sabiniewicza...
Aha, śniła mi się Pani dziś w nocy...
Agnieszka Ż
PS. Którego dnia będzie Pani oprowadzać po "Polonii" w Dzień dobry TVN - w sobotę czy w niedzielę?
PS nr 2 - już wiemy wszyscy, że w niedzielę, i czekamy A w czwartek 10.05 w TVP kultura "Pestka" o 15.00, natomiast w soboty ok.15.00 też w Kulturze "Przedwiosnie"
Aha nr 2 - widziałam w TV Polonia Bzik Kulturalny, gdzie opowiadała Pani o Boskiej i "Parę osób...", - niestety, chyba rzeczywiście ilość kopii tego filmu jest ograniczona, bo póki co w Katowicach ani śladu...
Niektórzy zastanawiają się, gdzie się Pani zapodziała, rzeczywiście pusto tu bez Gospodyni, ale przynajmniej w Faktach dziś Panią zobaczylismy...
Dziekuję za piękną, mądrą odpowiedź na list czytelniczki w "Pani"...
A propos p. Kolbergera - czytam książkę - wywiad z Nim "Przypadek nie-przypadek", i... wzruszenie za wzruszeniem... Wyjątkowe świadectwo Wiary przez duże "W", i spokoju przez duże "S"... Oby było lepiej, a przynajmniej nie gorzej...
Pozdrawiam raz jeszcze...