Mis Dobry, tfu, Dzien Dobry. Przynosze w tynku zyczenia dla MUMA - Mojego Ulubionego MiskA. Cmok! Sciana.
Jadą, jadą misie, tra la la la la, /teee, Misiek, pamietaj: "Sowa, paszport, bilet, pieniadze"/
¦mieją im się pysie, cha cha cha cha cha, /a Druhny zauwazyly, ze Misiek to sie usmiecha tak samo jak Sowa, czili Matka-Kura?/
Przyjechały do lasu, narobiły hałasu, /urodzinowe party! SAM-BA/
Przyjechały do boru, narobiły rumoru. /zaraz tam "rumoru", zwyczajne pehowanie (od wysokiego PH)!/
Jadą, jadą misie, tra la la la la, /te, Misiek, ile razy mam Cie zapraszac, co? Pakuj Matke i w droooogeee!/
¦mieją im się pysie, cha cha cha cha cha, /Misiek, czy Ty to widzisz? Wszystkie Druhny w HP sie kochaja w Tobie/
A misiowa jak może, prędko szuka w komorze, /Teee, Sowa....nie w komorze, tylko pod stolem/
Plaster miodu wynosi, pięknie gości swych prosi. /Sowa i Misiek to jak miod na serce. Prawda Oczywista/
Jadą, jadą misie, tra la la la la, /jedzieMY na wycieczke, bierzeMY Miska w teczke/
¦mieją im się pysie, cha cha cha cha cha, /jak ja widze posty Miska w HP, to zawsze mi sie rozjezdza pysia/
Zjadły misie plastrów sześć /takie tam przyslowiowe "szesc", jak Misiek wpada do HP, to czem Kredens bogaty, tym rady/
I wołają: "jeszcze jeść!" /Misiek co Ty tak krzyczysz? Aaaa...zadajesz sie z Druhnami Zgredkami, to myslisz, ze my jestesMY gluche, czy co?/
Jadą, jadą misie, tra la la la la, /Misiek a zabierzesz Druhny na koniec swiata?/
¦mieją im się pysie, cha cha cha cha cha, /bo smiejaca sie pysia Miska, to najlepszy widok dla Matki-Kury, co nie, Sowa?/
Przyjechały do lasu, narobiły hałasu, /ja tam lubie swietowac w Kredensie, Misiek, dzisiaj Twoje zdrowie!/
Przyjechały do boru, narobiły rumoru. /bo zycie to trzeba brac garsciaMY. Misiek, haftuj na zloto. Wezykiem. Wezykiem/
/Sciana/
A na swiat to patrz ze swojej wlasnej, jedynej i unikatowej perspektywy. Hardkorowo!
Unikatowa Zyciowa Perspektywa dla MUMA