przez M.C. Cz, 01.02.2007 22:44
Heeej HP, na teraz to ja poprosze o smiech numer 1, a na pozniej to smiech numer 4.
To chyba ostatnia dzisiaj wierszenka, juz mi troche nerwy mijaja....tra la la
DREAMGIRLS /znaczy sie takie dziewczyny, ktore potrafia sie smiac z samych siebie/(codziennie umieeeeeram ze smiechu nad soba!)
DEENA:
Every man has his own special dream, and your dreams' just about to come true. /czary-mary, abrakadabra i wszyscy nagle maja zawyzone poczucie humoru/(a jakby tak wynalezc jakies magiczne ziola na PH, co? Sprzedaloby sie na ibeju, ale by byl szmal!)
Life's not as bad as it may seem if you /eee tam...wystarczy sie przejsc po Forum i widac jak na swiezym tynku, ze DNO/(wypraszam sowie! Przeszlam sie dzisaij do kulturalnych a tam Norcia na tapecie a w podtekscie pan Tomek, przeszlam sie na margines a tam TAAAAKi snieg! To co mi tu Druhna Sciana wyskakuje z DNEm, lepiej niech sie Druhna przestanie szwendac! Bo jak i Ciebie Sciana zlapie ZARAZ, to walne Cie w tynk, jak pragne zdrowia! Ufff zmeczylam sie...)
open your eyes to what's in front of you. /aaaa to pisala Sowa, bezwrokowo. Sowa, jestes tam?/(Sowa jestes tam? Wpatruje sie uwaznie...Oczy mnie bol, Sowy nie widze...)
DREAMS: We're your dreamgirls /Druhny sie posuna. Dzisiaj ja spiewam solo. Zaraz pekne ze smiechu/(Luuudzie Sciana, jak Ci tak wesolo SAMEJ, to moze sie nie dopisywac, eh?)
DEENA: Boys we'll make ya happy...yeah! /Bojsy wysuna jezyk, zaraz sprawdziMY poziom PH. Prosze nie robic CYRKow!/(hi hi, YEAH! Bo jak nie to zrobiMY zastrzyk! Albeeeertaaaaa!!!! Siostra przyniesie strzykawke!)
DREAMS:We're your dreamgirls /Kangurzyco! Ja Ci sie wypisze z klubu: Smieszni Inaczej!!!! Widzisz ten palec, tfu, bumerang?!/(MAM! Mam skrot! KIS, hi hi. Klub Inaczej Smiesznych oczywiscie! Sowa mnie pewnie natchnela telepatycznie!)
DEENA: Boys, we'll always care /o siebie samych/(wydaje mi sie niestety, ze empaia to cecha wrodzona....smutno mi w tym wersie, wiem co mowie, mam dwoch synow...)
DREAMS: We're your dreamgirls, dreamgirls will never leave you. /no przeciez mowie, ze klubu nie mozna opuscic, bo pojdzie na DNO, jak Titanic/(Alberta pyta czy Leos juz wyskoczyl byl)
DEENA: No,no and all you've got to do is dream, baby... /Emciu-baby, jak tam J.? Przeciez dwoje sie i troje i przesylam czary. Leca nad Japonia/(tym razem to Ci sie Czarownico udalo! Masz szczescie... J., lepiej. Ale jak mi jeszcze raz zachoruje to nie recze za siebie!)
DREAMS: We'll be there. Dreams! /Barykaduje brame Kredensu. Zeby nam PH nie ucieklo/(hi hi, Druhna sprawdzi od gory, marzenia senne wlasnie odfrunely....O, widzie ostatni sen Bronki! Uffff, W koncu sie czlowiek wyspi!)
DEENA: Dreamgirls will help you through the night! /usiadzieMY sowie pod piecem i bedzieMY sie smiac do lez. Z lez zrobi sie kaluza, potem morze, potem ocean, a potem ten ocean to zaleje DNO, tra la la la/(tr la la? Nie widze zadnej wyspy???? Co jest?)
DREAMS: Dreams /I had a dream, ze nagle wszyscy usmiechali sie zamiast dowalac. Szkoda, ze mi sie to TYLKO snilo/(Wypisuje sie klubu! Wszystko, tylko nie usmiechy na komende! BASTA!)
DEENA: Dreamgirls will make you feel all right. /W HP zawsze czuje sie all right - czek/(czy wypada wspomniec wierszenki?)
LORELL: Dreamgirls keep you dreaming your whole life through. /czasem tylko trzeba sie ocknac i odwalic robote, buuuu/(taaaaa, podac liste z "palm pilota"?)
EFFIE: Yes dreamgirls can make your dreams come true. /poprosze o liste snow/marzen do spelnienia/(dzizys Sciana, przeciez jak sie ujawni liste to NIC sie nie spelni. Jak w bankU! Co to ja swoich snow nie znam? PHI.)
DREAMS: Dreams /Druhnom tez chce sie spac od tej wierszenki?/(nie,....a powinno?)
DEENA: Dreamgirls will help you to surivive. /taaa, co nas nie zabije, to nas wzmocni/(ryzyk fizyk, co to ja jestem Umberto Pelizzari?! /rekordzista w glebinowym nurkowaniu/, phi)
DREAMS: Dreams /zieeeeewaaaam/(BUM! Druhna sie obudzi! Trzeba konczyc wierszenke!)
DEENA: Dreamgirls keep your fantasies alive! /Maszmun, liste fantasies tez mozna wklejac. Wolnosc w Kredensie/(mozna tez wyszeptac na ucho@Monika, aaa przepraszam, nie chcialam Druhny Moniki rozpraszac, Druhna wkuwa dalej!)
EFFIE: Dreamgirls always love you and they'll be true! /Slyszysz, Kangurzyco? Do Ciebie mowie!/(taaaa, Sciana, przeciez to PO, czek!)
LORELL: Yes, dreamgirls can only belong to you. /no dobra, wystawiaMY Alberte na ibeju, za zebrane pieniadze kupiMY szczypte humoru i rozdaMY forumowiczom. Prosze sie nie pchac, starczy dla wszystkich/(a tu to juz Ci znowu Druhno na tynk padlo....Alberte chcesz sprzedawac???!!!! Hi hi, a sprzedawaj sowie, i tak jej nikt nie kupi, hi hi)
DEENA: I'm not the dream that you've had before, /jasne, ze nie! Druhny z HP sa UNIKATOWE/(co??? Nowy klub? Klub Unikatowych Inaczej, hi hi hi hi hi...Dobre!)
I'm the dream that'll give you more and more. /co za roszczeniowa upierdliwosc! Zapraszam na kozetke!/(dziekuje, ale pisze wierszenke, moze innym razem)
tekst: Dreamgirls + /Sciana PS Prosze sowie nie zalowac: w Sciane mozna walic, nic jej nie zlamie, phi!/ + (Emcia, Sciana, mnie nie interesuje NIC mnie interesuje CO Cie zlamie, eeee i tak nie powie...., no to spadam, dziekuje za Swiety Smiech)
PS Czy KTOS sie usmiecha, czy to tylko moja geba jest wykrzywiona? (no przeciez mowie ze dobra wierszenka nie jest zla na smiech! AVE!)
PS Ita, a Druhna ile tego wina dzisiaj pila? Hi hi.....