nie wiem jak odpowiedzieć, bo debil jestem jeśli chodzi o komputery straszny:)
zawsze chciałem pisać teksty piosenek. nie wiersze, ale właśnie piosenki... może to dziwne, ale taki już jestem.
uczyłem się przez wiele lat pisania tekstu pod okiem janusza kondratowicza i andrzeja kuryły i co z tego, kiedy nie mam jak dojść do osób które cenię...
napisałem parę piosenek dla młodych wykonawców, ale zawsze podniecała mnie piosenka aktorska.
nie ukrywam, że zakochałem się w pani płycie, ale niestety nie mogę jej nigdzie zdobyć! "krystyna janda w trójce" - jeśli dobrze pamiętam tytuł...
wiem, wiem dla KRYSTYNY JANDY piszą tylko najlepsi. Ale jak się tak naprawdę przebić, jak dojść osobowości - od wielu lat bawię się w organizację festiwalu anny jantar - przez co "wszedłem" bardzo delikatnie w branżę artystyczną.
nie ukrywam, że bardzo się rozczarowałem wieloma kwestiami - i nie chodzi mi tutaj o pieniądze, sławę itp. - bardziej o dwulicowość jaka panuje w tym biznesie...
czy mogę przesłać pani kilka tekstów i poprosić o ocenę. jest pani profesjonalistką i wiem, że odpowiedź będzie szczera... mam nadzieję, że nie zawracam zbytnio głowy
pozdrawiam serdecznie
rafał p.