przez Isabel Śr, 16.11.2005 20:38
Tym razem Witamy a nie Witam !!!
Kłaniają Wam się OLIWIER i Ja (czytaj mama).
Jesteśmy cali i zdrowi w domciu, w końcu tylko razem, sami (tzn ja, Oliwier i Norbi).
Za oknem wieje, pada deszcz, jest zimno i ponuro, a u nas w domku słońce wielkie, gorąco, upalnie jak na Teneryfie, ufff.
Życze wszystkim przyszłym i obecnym mamuśką takich przeżyć i takiego ciepła jak u mnie.
Tymczasem żegnam się z moimi "przepisami kulinarnymi dla kobiet w ciąży", na tym forum, bo więcej przepisów juz nie znam, maja ksiązka z przepisami właśnie się zamknęła teraz czas przejść do praktyki. ;).
Marzenko, trzymam tak jak niedawno Agniś za mnie, kciuki !!!!!!!!,
I czywiście czekamy na wieści od Ciebie. Będzie dobrze, choć nie jest łatwo, ale efekt...... cudowny, resztę opowiesz sama.
Interlanko, temperatura wody wcale nie była zblizona do tem ciała, mnie było zimno, ale poźniej gorąco !!!!! I tak mi pozostało do dziś. !!!
Agniś Tobie dziękuję najmocniej, a Ty doskonale wiesz dlaczego, niby mnie chciałaś pocieszyć na GG - dzień przed porodem i nawet obiecywałaś, że na święta Niepodleglości będę w domu , to jedak stało się inaczej, podgrzałaś temperaturę i Oliwier chyba był pod Twoim wrażeniem. Dziękuję , relacje na bieżąco lub prawie na GG
Dziękujemy za wszystkie gratulacje i również gratulujemy. Pozdrawiamy i żegnamy.