przez czaczkes So, 30.04.2005 18:00
O TAK!!! Pani Krystyno „Lekcje stepowania” cudowne!! Baaardzo mi się podobało.
Oglądając "Lekcje..." cały czas miałam wrażenie ze oglądam próbę... ćwiczą, śmieją się, rozmawiają... tak jakby nas (widowni) tam w ogóle nie było. Miałam ochotę wejść na scenę i poćwiczyć z nimi. Widać było, że aktorzy się tym bawią, co udzielało się również publiczności.
Sztuka rzeczywiście trudna do wyreżyserowania ale Pani się to znakomicie udało zrobić. O to byłam zresztą spokojna :) Cały czas jestem pod wrażeniem aktorów występujących tam. ¦wietna obsada. Trafiła Pani w dziesiątkę. Nie potrafię powiedzieć kto mi się najbardziej podobał, bo wszyscy byli wspaniali. WSZYSCY!!!!!!
Na początku myślałam, że tylko na mnie, z wiadomych względów, ta sztuka zrobiła aż takie wrażenie. Jednak kiedy po spektaklu zobaczyłam roześmiane i zadowolone twarze ludzi to się przekonałam, ze nie tylko mi się bardzo podobało :). Wszyscy byli zadowoleni. Zresztą świadczyły chyba o tym też brawa :)
Finał boski :)))
Jeszcze raz gratuluję tak wspaniałego przedstawienia. Gratulacje również dla wszystkich osób które przyczyniły się do powstania tego przdstawienia. Bez nich nie byłoby takiego efektu :).
pozdrawiam
ps. Soniu dziękuję Ci za wszystko :*.