Teremi - co tak poganiasz?
nie mogę tak szybko powracać z NY /z US Open/, a przecież ciągle jeszcze piasek wytrząsam:) ze wszystkiego,
ale, że przed chwilą, ku mojej radości, Helwet w przepięknym stylu wygrał ze Szkotem, Andym /jak wygrywa, mówią, piszą o nim Anglik, jak przegrywa... Szkot/, więc... - kotem służę,
Ita nam pozazdrości, że odtąd mamy wspólnego:) kota... i to o imieniu ... Kuba,
/a ten Szwajcar, wprawdzie nie ten, nie Roger, /eh, trudny czas dla niego/...a Stanislaw Wawrinka, ale poziom identyczny i wielka przyjemność oglądania jego gry , nie udało mu się na na tegorocznym AO zabrakło dwóch piłek do ogrania Djoko - dzisiaj wygrał i po raz pierwszy będzie w półfinale, a może nawet wygra, jeszcze cztery dni, a w zasadzie nocy i się okaże kto wygra/ -
Jagodo - dzięki, za wspomnienie o spotkaniu z p. Ireną, ...
już coraz więcej informacji, że remont teatru naprawdę się kończy, podobno będzie tak nowocześnie, że padniemy z wrażenia, dzisiaj zobaczyłam pierwsze zdjęcia, rzuć okiem na ten link
http://kultura.wm.pl/170426,Jako-pierws ... z2e35m7jhV na otawarcie, za dwa miesięce, premiera, klasyka A Fredro "Damy i huzary" , może się spotkamy? i może tym razem nie zabraknie w mieście czerwonego wina??
następny mecz półfinałowy, dzisiaj nie o 1-szej, a o 2-iej, więc może jeszcze sypnę piaskiem,
tak wyszło, zupełnie przypadkowo, że ostatnio powłóczyliśmy się nad Bałtykiem,
specjalnie dla Ciebie Teremi pierwszy piasek z Mierzeji Wiślanej, /będzie i druga porcja/
ta nasza Mierzeja tak piękna, aż się chciało z zachwytu skakać, no to sobie skakałam:)
...i upraszam, proszę NIC nie pisać, że lato mija,
- pozdrawiam niezmiennie zielono ps
OluB - ściskam Was obie, powodzenia "na nowej drodze":)
Marysiu - skoro Ani, Rudi i Ewie się udało, może za rok ja spróbuję Cię przyciągnąć do Prania,
a najlepiej zasugeruj Grosikowym, że sabat w Praniu, to .. czysta poezja!