Witajcie Zieloni, piękny wrzesień za oknem, nie obraziłabym się gdyby cały taaaaki był
Mała Dama coraz większa, można się z Nią już dogadać
Biega po działce, próbuje łapać motyle, biega za kotem, głaszcze psa, buja się na huśtawce, zjeżdża ze zjeżdżalni i najchętniej wszystko to robiłaby w jednym czasie. Jak zjada obiad, to momentalnie zaczyna biegać, chyba żeby spalić kalorie ...
Postaram się popstrykać zdjęcia, żeby pokazać Wam gdzie biega
PLACUUUUNIUUUUUUU!!!! ja tu usycham z tęsknoty!!! Proszę już wrócić!!!
Taka byla Maja tez ciagle jest w biegu i wszedzie wlazi , Wczoraj odebralam ja z przedszkola z wielkim guzem na glowie . No niestety narobilam "Rabanu " za niedopilnowanie . Juz dzis bylam w przedszkolu na "Inspekcji" . Nie tak dawno nosila reke w gipsie ....tez upadla w przedszkolu . ,bylismy "cicho" moglo sie zdaezyc ......ale co za duzo to niezdrowo
Dzień dobry Zielone dwa lata temu dołączyłam do Was. zdawałam w tedy egzamin wstępny . Jutro zdaje egzamin końcowy specjalizacji . Wasze wsparcie i moc Zielona potrzebne . Na ten pochmurny poranek troszkę jasności
w marzeniach zaczynają się nasze możliwośći urszula
Placuniu zaginął był na wakacjach . Pierwszy dzień jesieni mamy za sobą . Niech cała jesień taka będzie jak ten pierwszy . A to moje wakacyjne wspomnienia . Tegoroczny urlop spędziłam na zachodzie i wschodzie Polski . Piękny też nasz kraj . Dobrej jesieni Zielone
Wołowskie woły . Wołów piękne miasteczko .
gryka ja śnieg biała
zespól pałacowy w Bagnie . Obecnie znajduje się tam siedziba zakonu Salwatorianów .
Grodzisko z XII wieku
Zachodnia Polska piękna . jedziemy na wschód
widoki podkarpackie
arbuz wyhodowany przez moją siostrę
kino Odrodzenie w Strzyżowie
Schron niemiecki w Cieszynie
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304585_563776766981921_22534867_n.jpg[img] [/img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318492_563778146981783_1264954621_n.jpg[/img] tunel kolejowy w Strzyżowie
a to już kożuchowskie widoczki