Ita - jak dobrze, że czuwasz:) o ogłaszasz, że Święta tuż tuż....
niebieskiej choinki nie zazdrościmy, bo mamy - podobną:)
rzeżb lodowych tez u nas pod dostatkiem, i miałam to szczęście się z nimi zbratać,
pięknie się prezentowały w tym roku, /głównym motywem była szopka w Betlejem/
zdjęć tylko kilka , liczyłam, że kiedyś na spokojnie je obfotografuję, czyli... to naprawdę były ulotne chwile
napisałam - prezentowały...bo -bajkowy, tegoroczny ogród, który wyrósł na Starówce,
rozpłynął się w błyskawicznym czasie, mało kto go zdążył zobaczyć /a w zeszłym roku rzeżby lodowe stały i zachwycały prawie dwa miesiące/,
czyli l"atojesienne" trwa i trwa, w tej chwili własnie o szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny. I pluszcze jednaki, miarowy, niezmienny,. Dżdżu krople padają i tłuką w me okno...
pozdrawiam Zielonych przedświątecznie, pierniczki już lada chwila beda, marchewki, liscie kapusty na sznureczkach czyli "leśna Wigilia" też lada chwila,
- mam nadzieję, że się TU jeszcze "zobaczymy" ps
Janko2 - bez Ciebie?????, nie! OluB - po wskazówkach GrejSowy /za liście się kłaniam, przy tych tysiącach, które się nagrabiłam, tych kilkadziesiat też przyjmuję... takie ładneee/ , zdjęcia pierniczkowo-pigwówkowe konieczne, i oczywiście, że skoro nie ma koloru oliwkowego, to i nie ma ...zimy:)
Teremi - wszystkie zdjęcia, które wrzucam, są z Warmii, bo to, ze Mazury cud natury, to ... niech sobie będą, ...
a przy okazji, Rewizor do nas przybył i na dłużej pozostanie, może zechcesz się z nim spotkać????
zapraszamy i my i On
i jeszcze - dzisiejsza wielka woda i wielkie chmury, jednakowo piękne, prawda?