Trudny wybór, ale wybieram Michała Bajora - piosenki Marka Grechuty i Jonasza Kofty! Dziękuję pięknie. A swoja drogą Teremi, tylko pozazdrościć takiej bogatej oferty kulturalnej w Twoim mieście! Pozdrawiam.
Gdzie się podziewacie ??? Wakacje skończyły się , a tu nikogo nie ma !!! Nasze Olsztyńskie Lato Artystyczne też już prawie skończone bo pozostał nam jeszcze tylko Miedzynarodowy Festiwal Teatralny "DEMOLUDY" w dniach 14-19 września 2009. A wcześniej działo się u nas, działo !!! Na dowód wrzucę trochę zdjęć / tylko trochę bo gdybym chciala umieścić ze wszystkich imprez i koncertów , w których uczestniczyłam to by mnie administrator z forum wywalił /
WAGLEWSKI / FISZ / EMADE - Męska muzyka
MARIA PESZEK - Maria Awaria
ZAKOPOWER - Sebastian Karpiel-Bułecka
w czasie TRZYDNIÓWKI TEATRALNEJ wystapily teatry uliczne
no i przyjechał do nas TEATR POLONIA z "LAMENT NA PLACU KONSTYTUCJI"
GRAŻYNA BRODZIŃSKA
a teraz OluB. ktoś specjalnie dla Ciebie , tadaamm !!!
Twój ulubionyJACEK BOŃCZYK / naprawdę świetny więc się nie dziwię /
Bardzo intensywnie spedziłam lato bez Was. Natomiast z Agniś i jej dzieciaczkami trochę poszalałyśmy. Dołaczyła też do nas na kilka dni Basia i mialysmy takie mini forum w Olsztynie. Było ono bardziej GROSIKOWE niż JASMINOWE ale było bardzo sympatycznie / tak myślę ja /
Pozdrawiam serdecznie i odzywajcie się !
A PLACUNIO NIECH SIĘ NIE WYGŁUPIA I JUŻ WRACA ... ... i TO NATYCHMIAST !!!!
no i jeszcze tradycyjnie - Dziękuję za wypowiedż !
Janko masz poczucie humoru co do tej "bogatej" oferty - ja niestety jako tubylec widzę to lekko inaczej - niestety i zazdroszczę Jagodzie - ale chyba tak to już, że zawsze jest lepsze to co mają inni i trudno przy tych porównaniach cieszyć się tym, co sie ma. No cóż jest juz tak w przyrodzie, ze człowiek chce "wyżej, dalej, szybciej"