...oczywiście ja jeszcze nie spakowana, zdąrzyliśmy wrócić od Mamy...
Zaraz się ogarnę i biorę się za pakowanie!!! ...zielone..?...no będzie ciężko, a poza tym będzie jamajka, więc ja nawet nie próbuję - hihihi:)...ale coś tam przemycę, żeby nie bylo
Agniś! Kochana, jak to dobrze, że już jesteś bliżej niż dalej!!!
Żeby się tylko już NIC nie stało!!!!
Placuniuuuu...czy to możliwe, że się uda???....ehh...chyba jak już jutro wsiądę do granatowego sportowego, to Agniś i Nata będą musiały mnie uszczypnąć!
Matko-wosko co ja mam zabrać....???
Jak Kinia bierze taaaak dużo, to w sumie wsio se od Niej pożyczę, co ne?!
Agniś, a tak poważnie, będziesz mieć suszarkę jak w tamtym roku?
Czy ja już pisałam, że aż boję się cieszyć?!...
Placuniu, mam szczerą nadzieję, że odwrócicie złą passę tego roku!!!...
U mnie wywalona góra ciuchów ale jeszcze żadna decyzja nie podjęta !! Wszystko może się przecież przydać ... znam ten ból , ten brak zdecydowania przy pakowaniu
Byłam dziś w gościnnym domu-ogrodzie! Zapakowałam dużą porcję serdeczności, uśmiechu i pozdrowień - jutro poobdzielam po równo! Dziękuję Ituś - i ucałowania dla Witka i koniecznie podrap za uchem koty Zapakowałam też troszkę zieloności, zapachów i światła - zabieram w dalszą drogę.
teraz już w hotelu .... a jutro raniutko .....
mam spakowane w aucie oprócz cząstki ogrodu Ity : suszarkę suszarko - lokówkę ładowarkę do noki z cienkim bolcem dostęp do netu + komputer materac 2 osobowy off na komary fenistil chusteczki higieniczne 3 parasole - zaklinam deszcz ręczniki papierowe kocyk śpiwór polar kurtkę moje ciuchy do pracy moje ciuchy do Placuniowa dwie kosmetyczki szczotkę do zębów szampon pastę mydło buty - 2 pary na zmianę jasiek koło zapasowe płyty Depeche Mode radio CB torebkę plecaczek torbę walizkę itp ... aaaaaa, i wungiel dla Teremi
no tak sobie pomyślam, że może ciut sie włączę w przygotowania i przybyłam, porobiłam dobre wrażenie, że niby to strasznie pomagam, a potem zaczełam domagać się nagrody czyli nocnej w jeziorze kąpieli i wiecie co - jest BOSKO, woda gorąca, cudny księzyc nad głową i błoooogooość czekam niecierpliwie na Wasze przybycie