Kochani!!!!bardzo
bardzo bardzo
bardzo bardzo bardzo dziękuję za życzenia,
dziękuję za kwiaty,
dziękuję za wspólną wędrówkę po mojej ukochanej krainie dziękuję za wodę, dziękuję za CHMURY !!!!!!!!!!! i dziękuję, że WAS przygnało na „Margines” i JESTEŚMY TU RAZEM żebym tak jeszcze mogła jakoś WAM podesłać i serniczek /pychota/ no i pigwóweczkę dla zdrowotności rzecz jasna, i w ogóle zabrałabym WAS jutro z rana na wedrówkę, dwa dni temu w Placuniowie wylądował klucz żurawi, pewne żródło, /ma się te chody/ bo od samego sołtysa sms, więc jutro lecimy się z nimi zapoznac, przedstawić i pogadać, jak im się leciało!
Przyznam się też, że jak mnie tu nie było, to dlatego, że ganiałam za lotką na zawodach, i teraz proszę o szacuneczek
bo zdarzyło się coś nierealnego, ja te zawody wygrałam!!!!, po raz pierwszy w życiu wygrałam krajowe zawody!!! /MarysiuB czytaj literka po literce
/ przez trzy lata grałam, podglądałam, brałam baty i układałam w głowie plan, jak grać tak jak oni... i sen się spełnił! złoty sen jeszcze trwa w mojej głowie i radości, eh, jaka to frajda, gdy takie niespodzianki się zdarzają! Nie muszę chyba pisać o mojej radości, o całowaniu lotki, rakietki i wszystkich po kolei, a i rozgłosiłam, ze teraz już mogę zakończyć karierę
, bo jak się ma złoto...
Teremi - widzisz co czyni trening? /siatka wisi w pokoju, ja sobie serwuję z jednego rogu, spod okna, w drugi róg, a potem w czasie meczu wychodze na serw i rywale się budzą jak jest osiem do jednego dla mnie!/
--------------------------
I jeszcze do moich ukochanych "pstrykaczy",
dziękuję za GRECJĘ, tam nie byłam,
Janko - tyle bieli i niebieskiego, że aż się chce tam jechać choćby zaraz!
tylko w życiu bym nie zjechała tą kolejką w dół, brrrrrr, choćby i setki schodów, bym szła
Marysiu -też wszystkie zdjęcia z twojej wyprawy obejrzałam, podróż, że ho ho, energii starczy do wiosny,
Teremi - co tam pstrykamy obecnie? piaskownica już wolna od lodu? wiosna teatralna u was kiedy?
bo u nas za tydzień - przez osiem dni - króluje teatr!!! bilety już zaklepane...
a miałam tylko napisać trzy słowa - dziękuję za życzenia...
ps.
Agniś!!!
gdybym CIEBIE dzisiaj "nie zobaczyła" , wiedziałabym, że to koniec świata, a tak, to jeszcze jutro będzie dzień
...