Mam tu tyle zaległości, że … od czego tu zacząć?
Kochani pstrykacze !, Aby dokładnie sprawdzić co tam się porobiło na
http://imageshack.us/zaznaczyłam kropką many image i poprzez BROWSE biorę trzy a nawet cztery zdjęcia,
potem zaznaczam wielkość – wstawiając haczyk w polu przy resize image, i START UPLOAD!
Po chwili, pokazują się – tak jak dotąd – małe obrazki i kopiuję na forum pierwszą linijkę
i jest WSZYSTKO DOBRZE, czyli tak jak dotąd. /sprawdziłam to na dwudziestu paru zdjęciach /
Małgosiu MM, sprawdź, czy zaznaczasz resize image, wg mnie tu jest błąd, że twoje zdjęcia są małe, dziękuję za nieba!
Tessa – za ulicznych grajków się kłaniam, nie wiedziałam, że sabotami można odgonić zimę,
niebawem się odezwę i rozszyfrujemy dokładnie co tam ci nie idzie,
na szczęście Kinia tu czuwa (ale wystawę nam zapodała, no no no !!!)
-----------------------
BasiuK - w podzięce za opowieść o STEFANIE DYMITERZE i za TWOJE pędzelki -
oczywiście, że od razu je zobaczyłam!!!
sztalugę też!, piękne masz światło z lewej strony, a jakie to drzewa za oknem?
wpadł mi w ręce film /kiedyś tam nagrałam, teraz dopiero do niego się przykleiłam/
z 1987r, zrobiony, /u MarysiB
/ w Melbourne – „Van Goch” ,
życie VG opowiadane jego listami, które pisał do swojego brata Theo, jego własne słowa o tym
co malował, dlaczego, po co … w tle muzyka Vivaldiego, obrazy, szkice i dodatkowo zdjęcia
z łąk, pół, miasteczek... ogląda się z największą przyjemnością, nie wiem,może już ten film oglądałaś?
na wszelki wypadek zrobiłam kopię dla ciebie, bo warto, a nawet trzeba to zobaczyć
!!!
fotki - z tego filmu oczywiście