HYDE PARK

Re: HYDE PARK

Postprzez GrejSowa Wt, 30.12.2008 18:09

no, weź, Kangurzyco, dopiero o Tobie pomyślałam i już jesteś...czy się ktoś domyśla, że ja tęsknię? Mistrzyni Rondla i bledzika wzięła i przyczłapała! A tu zmiany, w HP rzuca sie kotaMY! Kochana, starzejesz się, aż tu słychać - "Spokojnego roku"...? Powiało nudOM...hihi...To, co, spokojnej nocy sylwestrowej mam Ci życzyć...? No, weź...
GrejSowa

Postprzez MarysiaB Wt, 30.12.2008 18:20

Tak, Grejs, w 2009 roku chcialabym sie nudzic. OK, niech bedzie - razem z Toba w HP. :)
"starzejesz sie..." No cos Ty! Od tego roku odejmujemy sobie jeden rok o polnocy w Sylwestra. Sowy to chyba nawet dwa, nie jestem pewna, wiec sprawdz.
Pa nieodwolalne.
MarysiaB

Postprzez M.C. Wt, 30.12.2008 18:50

Dzien dobry, mglisty. Zaraz ide sadzic bratki i tulipany.

Ladny fragment choinki Kangurzyco. Hihi, a tej opowiesci o "Australii", to kiedy sie mozna spodziewac? Za jakies poltora roku czy moze jeszcze przed Oskarami? Nie rob mi tego i walcz z lenistwem troczkowym! Przeciez pislam, ze nie widzialam i potrzebuje wiecej recenzji dla jasnosci moich osobistych typow oskarowych. No.

Teremi! Odpowiadam na pytanie. TAK , chce kota. Moze byc nawet szaleniec! Kot w dom Albercia w dom! Jestem pewna, ze nasz kot, przywita Waszego otwartymi lapami! Pod warunkiem ze udostepniMY naszemu szafe! Sprawa sprawdzona gdyz byl u nas w Swieta z wizyta pies. Bardzo zywy i wszedobylski maly pies Fiorka, no i Jimmy szus do szafy i tyle go bylo widac. Wg raportow dzieci byl w tej szafie bardzo ukontentowany. Zwykle na szafe ma szlaban. No chyba, ze Wasz kot jest odpazurzony, to wtedy musiMY sprawe rozwarzyc, gdyz trudno go bedzie utrzymac wylacznie w domu...Nic nie zartuje! Mielismy niedawno powazna propozycje od siostry mojego P. , zeby przyjac ich kota, ale niestety chyba zrezygnuja bo odpazurzony kot nie bardzo sobie poradzi z okolicznymi dachowcami...A u nas drzwi stojO otworem, zwlaszcza latem...Prawde mowiac nie bardzo rozumiem przeslanki odpazurzania kota czy pozbawiania psa szczekania czili debarking...Uwazam nawet, ze jest to niehumanitarne..., juz lepsza wizyta psa u psychiatry i srodki na uspokojenie niz wycinanie strun glosowych....Ale to tylko moje zdanie...Na nastepny rzut pojdzie muczenie krowy i skakanie zajacow...Ja sie pod tym nie podpisuje...

Bronia, Twoj czarny aparat zdecydowanie sie sprawdza! Dziekuje za zdjecia malego Julka! Plus babcia, plus mama (?). A gdzie jest ujecie z ciociO? Hihihi...Auuuuu... Bronia, tak patrzac na te zdjecia postanowilam, ze w koncu kupie klisze i baterie do mojego starego czarnego..., bo on robil najpiekniejsze twarze! Postanowienie noworoczne RAZ! A ja to mam zyczenie zeby Trzynastka wkleila pare swoich zdjec na ten Nowy Rok co to juz tuz za progiem!
PS No i nie ma nic radosniejszego niz pelna aprobata zabawki przez samo dziecko, czili wlozenie jej miedzy zeby tfu dziasla! Pierwsze ulubione zabawki...Druhny pamietajO swoje pierwsze zabawki? Moje dzieci weszly teraz w okres wspomnien z wczesnego dziecinstwa...Hihi, to co zaczac wylicznanie czy wspomnieniOM zabawek mowiMY NIET?
PS Hihi, Bronia, no nieeee....Choineczka jak ta lala, hihi. Czy to byl project zrob to sam? ProjectOM choinkowym zdecydowanie mowiMY TAK! Czy ona moze ma wsparcie o pien brzozy? Bronia...

Sowus, troszku slabo Cie widze taka rozstrzelona w emblemacie, moze wkleisz w wiekszym formacie? Potwierdzam, muzyka tez szarpie! Po ponownym, przesluchaniu niektorych utworow z Slumdog Millionaire wybieram nastepujacy.
"Jai Ho", A. R. Rahman, Sukhwinder Singh, Tanvi Shah
Wierszenki z niego nie bedzie bo slowa niedostepne, a spisywaniu w oryginale nie podolam. Juz szukalam...

Maches i spades.
M.C.

Postprzez GrejSowa Wt, 30.12.2008 19:01

o rany, Emciu, aż się przestraszyłam, bo ja nie wyobrażam sowie dehooting...
GrejSowa

Postprzez M.C. Wt, 30.12.2008 19:03

hihi, albo deteksting...Brrr...az mnaO wstrzasnelo.
M.C.

Postprzez GrejSowa Wt, 30.12.2008 19:04

A w przypadku Ścianusi, to wyobrażasz sowie depodiuming? Bo ja nie...
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Wt, 30.12.2008 19:05

albo na ten przykładn detrampoling...tak ogólnie...
GrejSowa

Postprzez M.C. Wt, 30.12.2008 19:07

Hihi, Sowus Ty lepiej nie igraj z ogniem, bo takie fajerwerki made in Azja zobaczysz ze Ci wlasne petardy nie pomogO!
M.C.

Postprzez GrejSowa Wt, 30.12.2008 19:09

Obrazek
GrejSowa

Postprzez kmaciej Wt, 30.12.2008 19:40

Zostawiam tylko moj oscarowy typ "Burn After Reading" w tlumaczeniu "Tajne przez poufne"...
(czarna komedia )
pozdrawiam i odchodze pod silnym wrazeniem proponowanych zabiegow !
brr....
kmaciej

Postprzez teremi Wt, 30.12.2008 19:54

ja tylko na chwilę w sprawie kota i o żadnym rzucaniu kotami nie ma mowy
Emcia szafą to się będą musieli podzielić, ten generalnie ma na szafę szlaban, ale w sytuacjach stresujących to jednak szafa. Ja już odliczam dni do 5 stycznia, bo kot wygryzł mnie spod mojej ulubionej kołderki, tak więc ja drzemię ostatnio w fotelu a kot pod kołderką. Na szczęście w nocy kanapa jest moja (kołderka też) a kot przenosi się na fotel - symbioza?

a z noworocznymi życzeniami to jeszcze wpadnę
teremi

Postprzez ZENOBIA Wt, 30.12.2008 20:02

a co 5 stycznia .....kot wygryzie Cie z kanapy ? :D
odniosłam sie.
ZENOBIA

Postprzez teremi Wt, 30.12.2008 20:44

Zenobia wypluj to trzy razy przez lewe ramię - 5 stycznia wracają prawowici właściciele i kot wraca do siebie choć boję się, czy nie ogłosi u mnie strajku okupacyjnego i nie zostanie na dłużej (przyda mi się chyba negocjator - to tak na wszelki wypadek)
teremi

Postprzez ZENOBIA Wt, 30.12.2008 20:53

:lol:

ale lubisz zbereżnika , przyznaj sie :)

negocjator ?
ja od mojej kotki jestem w stanie wyegzekwowac PRAWIE wszystko ...metodą marchewki w postaci różowych kocich cukiereczków o nazwie KISS KISS
obcnananie pazurow z takim cukierkiem przed nosem /jej nosem !/ powoduje u niej zeza i chwilowa niemoc do wszelkich protestow...czysta przyjemnosc obcinana
kiedys prawie nauczylam ja robic ''siad'' ale zrezygnowalam, no bo bez przesadki, kot ma byc kot

obawiam sie TEREMI ze tak juz mu moze zostac , tzw kot Przechodni :)
cieszysz sie ?

acha !
nie moge pluc przez lewe, wlasnie Pumka tam urzeduje, no taka odwazna nie jestem
naplulam przez prawe
odniosłam sie.
ZENOBIA

Postprzez ZENOBIA Wt, 30.12.2008 21:07

co ????? jakie nie slucha ????? kot ma sie sluchac ????
czlowieku , zapomnij , im szybciej tym lepij
zacznij sie jej sluchac a wszystko bedzie ok , jesli ugryzie to z mnilosci , sie bedziesz cieszyl :)

jak sie nazywa ? daj fotke !

:)
odniosłam sie.
ZENOBIA

Postprzez ZENOBIA Wt, 30.12.2008 21:31

Obrazek

boska Kicia , jak sie nazywa ?

juz Ci doradzilam , mysle ze bardzo fachowo :)
odniosłam sie.
ZENOBIA

Postprzez ZENOBIA Wt, 30.12.2008 21:41

...przeceniasz mnie ...poki co mam jeden....mózg znaczy , a i tak nie napewno :lol:

no jakbym śmiała ! imię Kici musi wyplywac z Twojego serducha, czlowieku

moja kotka okazjonalnie posiada imie różniste, bywa Efką, Józką, Felką ...itp :)
odniosłam sie.
ZENOBIA

Postprzez ZENOBIA Wt, 30.12.2008 21:57

Obrazek

ocho ! niedobrze niedobrze ....mam tera zamiast serca w kawalku serce w plynie - ONA JEST CUDNA ale wiesz co ? jakby troche smutna
dobry jestes dla niej ???? !

na razie wygląda jak Zazula
ale w dojrzalym wieku to imie moze byc zbyt malo dostojne, rozumisz
odniosłam sie.
ZENOBIA

Postprzez teremi Wt, 30.12.2008 22:01

Zenobia no pewnie, że lubię i z tym słuchaniem to masz rację - od kiedy to kot ma słuchać. "Mój" na te cukierki nie reaguje ale lubi śmietankę (ciepłą) taką do kawy i ogóolnie to ma "długie ząbki" do suchego jedzenia, ale wątróbka, kurczak z rożna jak najbardziej. Nie wiem co na to powiedzą właściciele, ale to już będzie ich problem.
widzę, że Kicia to popularne imię

Kangurzyco wklejaj jeszcze swoją choinkę no i sylwestrowe opowieści
a wszystkich proszę o wklejanie kreacji w jakich w tę noc wystąpicie
teremi

Postprzez ZENOBIA Wt, 30.12.2008 22:07

jak to .....'' :( '' ???????? :shock:

no wiesz ? phi :roll:
nie gadam s TobOM
odniosłam sie.
ZENOBIA

Poprzednia stronaNastępna strona