Dzien dobry, mglisty. Zaraz ide sadzic bratki i tulipany.
Ladny fragment choinki Kangurzyco. Hihi, a tej opowiesci o "Australii", to kiedy sie mozna spodziewac? Za jakies poltora roku czy moze jeszcze przed Oskarami? Nie rob mi tego i walcz z lenistwem troczkowym! Przeciez pislam, ze nie widzialam i potrzebuje wiecej recenzji dla jasnosci moich osobistych typow oskarowych. No.
Teremi! Odpowiadam na pytanie. TAK , chce kota. Moze byc nawet szaleniec! Kot w dom Albercia w dom! Jestem pewna, ze nasz kot, przywita Waszego otwartymi lapami! Pod warunkiem ze udostepniMY naszemu szafe! Sprawa sprawdzona gdyz byl u nas w Swieta z wizyta pies. Bardzo zywy i wszedobylski maly pies Fiorka, no i Jimmy szus do szafy i tyle go bylo widac. Wg raportow dzieci byl w tej szafie bardzo ukontentowany. Zwykle na szafe ma szlaban. No chyba, ze Wasz kot jest odpazurzony, to wtedy musiMY sprawe rozwarzyc, gdyz trudno go bedzie utrzymac wylacznie w domu...Nic nie zartuje! Mielismy niedawno powazna propozycje od siostry mojego P. , zeby przyjac ich kota, ale niestety chyba zrezygnuja bo odpazurzony kot nie bardzo sobie poradzi z okolicznymi dachowcami...A u nas drzwi stojO otworem, zwlaszcza latem...Prawde mowiac nie bardzo rozumiem przeslanki odpazurzania kota czy pozbawiania psa szczekania czili debarking...Uwazam nawet, ze jest to niehumanitarne..., juz lepsza wizyta psa u psychiatry i srodki na uspokojenie niz wycinanie strun glosowych....Ale to tylko moje zdanie...Na nastepny rzut pojdzie muczenie krowy i skakanie zajacow...Ja sie pod tym nie podpisuje...
Bronia, Twoj czarny aparat zdecydowanie sie sprawdza! Dziekuje za zdjecia malego Julka! Plus babcia, plus mama (?). A gdzie jest ujecie z ciociO? Hihihi...Auuuuu... Bronia, tak patrzac na te zdjecia postanowilam, ze w koncu kupie klisze i baterie do mojego starego czarnego..., bo on robil najpiekniejsze twarze! Postanowienie noworoczne RAZ! A ja to mam zyczenie zeby Trzynastka wkleila pare swoich zdjec na ten Nowy Rok co to juz tuz za progiem!
PS No i nie ma nic radosniejszego niz pelna aprobata zabawki przez samo dziecko, czili wlozenie jej miedzy zeby tfu dziasla! Pierwsze ulubione zabawki...Druhny pamietajO swoje pierwsze zabawki? Moje dzieci weszly teraz w okres wspomnien z wczesnego dziecinstwa...Hihi, to co zaczac wylicznanie czy wspomnieniOM zabawek mowiMY NIET?
PS Hihi, Bronia, no nieeee....Choineczka jak ta lala, hihi. Czy to byl project zrob to sam? ProjectOM choinkowym zdecydowanie mowiMY TAK! Czy ona moze ma wsparcie o pien brzozy? Bronia...
Sowus, troszku slabo Cie widze taka rozstrzelona w emblemacie, moze wkleisz w wiekszym formacie? Potwierdzam, muzyka tez szarpie! Po ponownym, przesluchaniu niektorych utworow z Slumdog Millionaire wybieram nastepujacy.
"Jai Ho", A. R. Rahman, Sukhwinder Singh, Tanvi ShahWierszenki z niego nie bedzie bo slowa niedostepne, a spisywaniu w oryginale nie podolam. Juz szukalam...
Maches i spades.