Aaaaaaa.....skoro tak sie sprawy majO, to ja przejde z troczka do wierszenki, zeby bylo bardziej zrozumiale...
There may be trouble ahead(wchodze ci ja do HalYnki i troche mnie zatkalo....Nawet sie zamyslilam, hihi. No i tak mysle....Emcia, to jest Twoja jedyna szansa zeby w tym unikatowym roku 2007 walnac jakas mini rozpierduche, niech sie COS w koncu zacznie dziac...Ale...kurnaola, NIE CHCE MI sie!)
But while there's music and moonlight (moonlight and music) and love and romance(zamiast tego wklejam piekna piosenke /Druhny, nie-Druhny tez lubia te melodie? BOSKA jest, co ne?/, a na moonlight, love i romance tez przyjdzie pora! Juz SECURITY w tym glowa! Hihi.)
Let's face the music and dance(no i tak sowie mysle, ze moze by tak zdziwic to moje security na robocie i zamiast tylko podspiewywac pod nosem odstawic im jakies TANGO na TRAWIE? Wkleic pytam cichutko zeby nie obudzic Druhny Bronki ze sprawiedliwego snu, boz przeciez po nocy sie szlajala)
Before the fiddlers have fled(Hobbitu przygrywali na skrzypkach ale zglodnieli i poszli szukac zarcia. Poszli do innych tematow, hihi, przebrali sie za DUCHY. UWAGA tam! BedO straszyc i zrec zawiklane posty!)
Before they ask us to pay the bill, and while we still have THE chance(RACHUNKI ZA TO CO ZEZRO HOBBITU PLACI MASZMUNU JAK WROCI. PUSTY KREDENS.)
Let's face the music and dance(Sowusia to sie wytanczy na Sylwestra, ne? Nie ma to jak Sylwester na wsi...chlip, chlip, a kuligi bedO? A dlaczego tam jeszcze nie ma internetu?)
Soon, we'll be without the moon(taaaaa, znajac Maszmunu to wpadnie i zaraz bedzie wyjezdzala na turnus do Rzymu...)
Humming a different tune - and then...(WOLNOSC melodii!!!! Obejmujemy w sowie te wszystkie "differences", niby te wewnetrzne dzieci@Druhna Sciana! BUM!)
There may be teardrops to shed(heeeej, szopa swiateczna jeszcze stoi i lzy sie znajda, ne? Jak dno to dno! Druhny Bronka i Sciana przybija PIATKE!)
So (But) while there's music and moonlight (moonlight and music) and love and romance(hihi, to wtedy wychodzi kicz, hihi, CUT juz ta Ginger vel Alberte z Sapkiem vel kochankiem! Gdzie jest pan Fizyk?!)
(Let's face the music and dance, dance) (tak mi sie WYDAJE, ze MOJ nawias zajety, ale nic to, bawiMY sie!)
(Let's face the music - let's HEAR that music)(prosze bardzo dolaczam wersje do posluchania Dianka Krall dla wszystkich!)
Let's face the music and dance(let's, shall we? Feministki proszO kogo tam chcO.)
Lyrics and music Irving Berling + (Emcia, ja tu tylko pisze w nawiasach, na Szuwarka nie mylic wierszenek z troczkami!)
http://www.youtube.com/watch?v=LWOrziNWDBQ
Dobrego dnia wszystkim. U mnie deszczowo, zimowo...