przez M.C. Pt, 28.12.2007 20:38
Bronia, hihi, to moze chodzi o sapera albo o sapoty czili stikle, co? Literowka przyszlosc Ci wywrozy, hihi.
A Druhny chcO wiedziec CO ja dostalam pod choinke od mojego P. Tak w temacie sapotow? Druhny se siadO, hihi. Miekkie, ciplutke i bardzo IN skarpeto-pantofle z OWCZEJ /australijskiej/ welny, hihi. Dorbaldie zatkalo mnie kompletnie. Czyzbym ja mu nigdy nie mowila, ze mam ADHD na welne? Trzeba mi bylo nie stukac nocO w drewnianych klapkach. Ale tak...jak sie ubierze gruba, bawelnianO, skarpetke to sie prawie, PRAWIE, tej owczej welny nie czuje, hihi. Inne prezenty znacznie bardziej trafione w piatke.
Scianu, PIATKA moze byc, wprawdzie myslalam, ze moze by tak dziesiatke zaproponowac, ale z piatki zawsze sie dziesiatke zmajstruje, ne? Taaaa, a juz nie moglo byc PIEC Swietych Dni Wolnego? No to Druhna daje tu relacje o ladowaniu baterii, co? Czy miara ladowania baterii jest jakoscio-ilosc wierszenek? No to siu!
No co Ty Sowus?! SAMA bedziesz z Poniatoszczaka skakac? Zaczekaj ze na drugi szczyt!
Teraz Druhnom podam co z PIATKA robi w Indiach plemie poslugujace sie jezykiem Tulu.
---------------
poncabhuta-
piec elementow, ziemia, powietrze, ogien, woda i eter (hihi, Albercie najbardziej zainteresowal element piaty czili eter, mowi ze wyprobuje na panu Fizyku.)
poncaloha-
piec glownych metali: zloto, srebro, miedz, zelazo, olow (Albercia juz ustawia olowiane zolnierzyki)
pancavarna-
piec kolorow: bialy, czarny, czerwony, zolty i zielony (niebieski ma oczywiscie unikatowe miejsce POZA pancavarnO)
pankamahapataka-
UWAGA to jest najlepsze! Piec grzechow glownych: zabojstwo Bramina czili inteligenta, kradziez zlota, picie alkoholu (hihi), uwiedzenie zony wlasnego guru, wspomaganie osoby ktora popelnila takie przestepstwo (znaczi si sodoma i gomorka?).
------------------------------------
Co by tu jeszcze..., a to moze reszte pozniej, co?
PS Bronia, hihi, wiec tak, duchy to moze i sO, ale security to napewno jest! A ja ich nie traktuje jako zywych ludzi bo majO tylko wizje bez nasluchu. Moge sie WYYYYDZIEEERAAAAAC Ile chce i tak nie uslyszO!
Dobrego Druhny!!!
NIECH TRZYNASIA WKLEI JAKIES ZIMOWE FOTKI!