przez Ściana Pt, 26.10.2007 09:21
Niech zyja roznice w czasie. U naSZ juz weekend, a u WaSZ?
Alberta Troczek @ Bronka mowi, ze nie moze zyc bez wierszenek.
Trzynasiu - wytarzalam sie w lisciach. U mnie panowie pod blokiem wlasnie robiOM koreanskOM akcje oczyszczania swiata z lisci. Miotly fruwaja, ze hej! Dorbaldie PEACE. Druhna nie peka, dobra? Ja TU NIGDY TAK NAPRAWDE nie wyjezdzam z wlasnym brudnopisem. Ja sie TYLKO kreuje na Alberte T.
Emciu - czy Druhnie tez sie oczodoly pocOM? Tak artYstIcznie?
Maszmunku - dla Ciebie tez cos mam. Wlasnie przeczytalam, ze "turecki wyraz "yakamoz", oznaczający odbicie księżyca w wodzie, został wybrany najpiękniejszym słowem świata." BUM!
Sowus - Ty to dorbaldie jestes Celebritis, ne? Czy moge Druhne prosic o autograf? Moze byc sowim piorem.
No i wierszenka. Chlip, chlip.
I BELIEVE IN A THING CALLED LOVE /Wiem, że kochasz szybką jazdę/(uhmmmm...caly Kredens i okolice wiedza, ze Trzynastka kocha szybka jazde, a nawet kocha rafy koralowe w swietle ksiezyca....) /tera JA, WUS, w moim wlasnym i prywatnym nawiasie. PEACE/
Can't explain all the feelings that you're making me feel /Nie idzie normalnie wytłumaczyć, co Ty ze mną wyprawiasz/(Sowus! No to wytlumacz nienormalnie! No wiesz tak jak ty to potrafisz, prosto na morde wytlumacz! NO!) /Sowus, wyltumacz w felietonie, dobra? No co! Albo jestes NUC (NaszOM UlubionOM Celebritis), albo nie! Pan Fizyk zada dowodu/
My heart's in over drive and you're behind the steering wheel /Kiedy Ty prowadzisz, ja mam serce w gardle/(a widoki ladne przynajmniej? Moze by tak pare fotek trzasnac dla Druhen, co? Pozyczyc Ci opcje ZBLIZENIA? PS Hihi A moze opcje zdbilzenia z odbiciem w czajniczku?) /czili opcja zblizenia na delale! Azjatycka technologia znowu gorOM/
Touching you, touching me, touching you cause you're touching me /Łapy przy sobie, Ty się nie liczysz/(PHI, "obejmij mnie tak zebys mnie nie dotykal rekami", ZAWSZE jest jakis sposob...) /"I am not touching you, I am not touching you, SMACK! BUUU"/
I believe in a thing called love, just listen to the rhythm of my heart /Wiem, że kochasz szybką jazdę, ale zwolnij, słuchaj jak mi wali serce/(ta idz! Ja nie mogi! Dorbaldie ORKIESTRA DETA!) /podac Druhnom Waleriane, kuzynke Alberty?/
There's a chance we can make it now /Jest szansa, że nas zatrzyma policja/(a moze nawet zaprosza na komisariat! Tam dopiero mozna zrobic komy, co ne? PS Sowus tylko nie zapomnij nowej komorki! Bedzie mozna czyms odwrocic uwage, ne?) /a potem do pierdla, a tam to dopiero KOMY, ne? Czy Druhny juz sowie wyobrazajOM felieton Sowusi z pierdla? Oj bedzie sie dzialo!/
We'll be lookin till the sun goes down /Ale może przed zachodem słońca nas puszczą/(to zalezy od szeryfa, ale juz na wschod ksiezyca to na mur na beton!) /no przeciez mowie: YAKAMOZ, odbicie Maszmuna w wodzie, zdjecie @ pan T., bez statywu. Dzisiaj FULL MOON, dobra wrozba!/
I believe in a thing called love /No, wiem, że kochasz szybką jazdę/(dorbaldie lyzwiarstwo szybkie na calego! Alberta zaklada rozowe lyzwy i pyta ktoredy na lodowisko) /i wpadla do rowu! Bronka! Znowu maczalas w tym palce?/
Ooooooh (huh!) /Nie chuchaj na mnie, bo piłaś/(ta joj, poczestowc guma mietowa!) /odmawiam! Co to ja nie wiem co ludzie wsadzaja do gum przed Halloween?!/
I wanna kiss you every minute every hour everyday /Mordo Ty moja, fajny masz zegarek! Pokazuje minuty, godziny i dni./(hihi, mordo ty moja, a ma nocne swiatelko? Bo, ze Sowia komorka ma to sie wi!) /hi hi...u mnie dzisiaj cala robota podzielila sie na dwa obozy w sprawie "jak sie mowi po angielsku "latarka"". Flashlight czy torch. Hi hi...dorbaldie bitwa na noze. Kangurzyco, jak to bedzie u Was w Kangurowie? Obstawiam, ze torch, ne? PS Kiwuchy na robocie obrazily sie na smierc/
You got me in a spin but everything is a ok /Trochę mi się kołuje we łbie, poza tym wszystko okej/(eeeeej, bo sa spiny i SPINY, ne? Ja mam zwyczajny spin w tym tygodniu, jak przezyjeMY do poniedzialku to jakos dotrwaMY do konca miesiaca, chyba...hihi...) /o to Druhnom TEZ sie koluje we lbie? Ufff....a juz myslalam, ze jestem nienormalna!/
Touching you, touching me, touching you cause you're touching me /To co wczoraj powiedziałaś, dotknęło mnie/(przepraszam, przecieznie chcialam Cie urazic, no! Chyba wiesz zreszta, ne? No to juz przestan sie doasac i wklejaj ten felieton, co? Psssst...a co ja takiego wczoraj powiedzialam??? PS Sowus, Ty to jestes! DZIEKSY!) /Bronka, czy Ty teraz bedziesz JENO wklejac odkrywkowe wierszenki? A lap za niebieski kolor, wlasny nawias i dawaj!/
I believe in a thing called love, just listen to the rhythm of my heart /Kochanie, lekarz powiedział, że mam zaburzenia rytmu serca, uwierzysz?/(eee tam "lekarze", phi, co oni naprawde wiedza o SERCU?) /za to PORADNIKI wiedzOM, hi hi. Gdzie jest Kangusia?/
There's a chance we can make it now /Ale jest szansa, że mi się wyrówna/ (co sie wyrowna? Wertepy na drodze? Poziom cukru w cukrze, falujacu podlogu? Bo chyba nie PH? Pleeeeaaaaseeee, tylko nie PH!) /przyjdzie walec, czili Sowusia z kon-EWKA i wyrowna, hi hi/
We'll be lookin till the sun goes down /Ale napewno nie przed zachodem słońca/(ze co? Ze zimne wieczory po zachodzie? No to zapalic ognisko na plazy! Tylko nie podpalic lasow z rozmachu! Kon-EWKE, podreczna za Sowa zabrac!) /dostalam dzisiaj golabka wyslanego do Emigracji, ze The Helena Modjeska House and Gardens in Arden (Poludniowa CA) sa safe. Druhny slyszaly o pozarach w CA, ne? Wszystkie pamiatki po pani Helenie Modrzejewskiej sa w dobrych rekach, nic nie zginelo w ogniu. Uff/
I believe in a thing called love /Wierzę w miłość, tylko się ze mnie nie śmiej/(co sie mam smiac jak ja tez wierze, phi. Tylko ze milosc to strasznie smieszna jest, hihi.) /Alberta Troczek pyta dlaczego ja dopadla glupawka?/
ooooooh (it's on) /o rany, zostawiłam włączone żelazko! muszę spadać!/(powiedziala Kangurzyca i popedzila ratowac koszule Kangura) /bledzikiem je, potem polac winkiem i bedzie troczek/
/Sowa, w nawiasie Sciany..., oj moze byc rozpierducha.... na 116...) + (Emcia, w moim wlasnym , bacznie strzezonym nawiasie) + /Sciana czy Sowa, Sowa czy Sciana.....SOWA, RECE PRECZ OD SWIETEGO NAWIASU. Jak psa FiorA kocham, Druhna sie prosi o w-czape!/
Milego weekendu, Druhny/owie! Oby do WIOSNY!