HYDE PARK

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 13:58

Jakie kępki? Wypraszam sowie! Czego jak czego, ekhm, ekhm, ale piór NA GŁOWIE to mi Bozia nie poskąpiła...wkleić? ;-)))

A w sprawie analYzy to się schowam w dziupli, mogie...? "Zamknięte z powodu małej analYzy. Wino proszę zostawić pode drzwiaMY".
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 14:24

Druhny się odsunOM, wchodzę (taaaaa....) na podium...

Moje Drogie Druhny!!!! (ekhm, ekhm...)

W dniu sowich imienin chciałam DruhnOM życzyć wszystkiego najbardziej rozpierduchowego inaczej, czili pozytywnie, oraz powiedzieć, że Druhny były, sOM i bendOM KOBIETAMI MOJEGO ŻYCIA CZ. 1 i 2. A Alberta to może Druhnom skoczyć. Ona może być ewentualnie dodatkiem.

Dziękuję za uwagę.

Aaaaaaa, właśnie, a propos - udostępniłam Druhnom troszkie miejsca na reklamę w Uwagach, jakby Druhny chciały skorzystać.

No, to pa...
GrejSowa

Postprzez nie ma mnie Śr, 17.10.2007 14:42

..... oczywiście zleciała na .... dziób z podium .... :):):)

za ciepłe słowa bardzo dziękujmemy! i .... odwzajemniamy hihihihihi
Lord, help me be the person my dog thinks I am.
nie ma mnie

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 15:12

Kwiaty dla Druhen...sorry za jakość, no, i ten tego....;-)

No, to pa!

Obrazek
GrejSowa

Postprzez Małgosia Sz Śr, 17.10.2007 15:38

taka impreza mnie omYnęła! No ludzie....
Ale mi się dzisiaj wszystko w robocie rozjechało.... "to masakra jakaś"@jeden z bohaterów Testosteronu.
Małgosia Sz

Postprzez M.C. Śr, 17.10.2007 16:25

Noooo mnie tez, chyba nawet byl alkohol we szkle a nie w jakis tam woreczkach ala Surfers Paradise, phi.

Sowus ale ta trawa w bukiecia smaczna mowio Hobbity.

Maszmunie, to moze przepis na zjezdzanie wierszenek? Zrobisz pare modyfikacji i wszystko sie pieknie zjedzie!

Ide poczytac jak to Sowa swietuje na robocie, hihi.

Hihi, ja proponuje, zeby urodziny Sowy obchodzic 15-ego kazdego miesiaca.

Konkurs! Ile zycie Sowy ma czesci?

Bronia. Piekna wierszenka.

A u mnie pada deszcz. PA.
M.C.

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 21:30

PA. U mnie będzie padał jutro.

Druhny, jestem taka zmęczona, że padam na dziób, którym piszę. To się nazywa "pismo dziobowe". A jutro będę pewnie pisać "pismem klinowym", hi hi...
Na dobranoc słucham sowie Maryli unplugged. Akustyczna "Wielka woda" pochłonęła mnie całkowicie.

Dobranoc...
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Cz, 18.10.2007 07:22

Dzień dobry! Nie ma to jak wstać rano i dopisać się pod sową. Nie trzeba niczego czytać, oglądać, a ile czasu zajmuje zrozumienie!!!! A tak, to można sowie dłużej się powylegiwać i nie przemęczać się od rana. Dziękuję Druhnom, że nie wyszły w nocy, hi hi...Mam nadzieję, że jak zajadę na robotę i zajrzę przez dziurkę od klucza do Kredensu, to sytuacja nie ulegnie zmianie, bo na robocie tym bardziej nie mam kiedy czytać, oglądać, a o rozumieniu to już wogle nie ma mowy. Także jak wrócę wieczorem do domu, to też na to nieśmiało liczę, bo z kolei jutro muszę bardzo wcześnie wstać, więc dzisiaj wieczorem muszę się wcześnie położyć, a jak mnie tu czasem Druhny kuszą tym i owym, to różnie z tym bywa. Więc podsumowując: NIECH DRUHNY NIE WYCHODZOM!!!!!

Wklejam, co dostałam na uśmiech. Tłumaczki z Kredensu jakby co pomogom. Ja się uśmiałam z rana, hi hi.

No, to lecę na śniadanie, pa!

Obrazek
GrejSowa

Postprzez Małgosia Sz Cz, 18.10.2007 09:07

wyjść albo nie? oto jest pytanie!
Letter of the day świetny!
Małgosia Sz

Postprzez Marysia Cz, 18.10.2007 09:16

:lol: odpowiedź psychologa... :lol:
Małgosiu, dlatego moje wyjście jest tylko jednozdaniowe. Boje się dzioba Sowy.
Marysia

Postprzez teremi Cz, 18.10.2007 09:43

a ja od wczoraj po raz kolejny - 7 - szczęśliwy (jak to z siódemką bywa)
jestm cioteczną babcią - urodził się mężczyzna oczywiście według relacji szczęśliwego taty - najpiękniejszy i do taty oczywiście podobny.
Moim zdaniam chociaż w pewnej części to podobieństwo jest
a poza tym to... same rozumiecie - czy jest coś piekniejszego od nowego małego człowieczka?

Sowa do twarzy Ci z dziurami

Mała - jak to - nie wiesz co Sowy piją?

a poza tym to pozdrawiam
teremi

Postprzez Marysia Cz, 18.10.2007 10:07

Teremi, a znasz ten śląski dowcip?

Fela urodziła synka, mąż przychodzi pod okno szpitala. Woła: Fela i co mamy?
Fela na to: synka mały chłopie!
A jej mąż: a do kogo podobny?
Fela na to: e, ty i tak go nie znasz!

Tak mi się przypomniało w związku z Twoim wpisem..
Marysia

Postprzez Ściana Cz, 18.10.2007 11:47

Dobry. Cichutko wklejam wierszenke. Moze NIKT nie zauwazy...
PS DobRe, Sciana, dobRe!

PS # 9 Jak Druhny tak sowie dokladnie poobserwowac, to wychodzi jedno: S E K T A. I juz mnie nie ma...., hi hi.

Erotyczne R (AlbeRta si przeciaga na szezlongu i mowi, ze lubi wieRszenki o sowie samej, nie mylic z sama Sowa) #i nie mylić z obseRwacyjnymi i obłędnymi felietonami tudzież tRoczkami Sowy!# /Sowus, ja Ci sprzedam KOTA w Uwagach! Co? Chcesz moze zyc na kociOM lape w Kredensie?/

Niewinny fiołek (hihi, to zdecydowanie nie chodzi o nocnik AlbeRty...) #chodzi o siki? No co!# /to dopiero poczatek wierszenki, a Druhny juz sikajOM? Luuuuuudzieeee....co tu sie bedzie dzialo w puencie...../

Słodki aniołek (cukrowy, CHRUM, CHRUM Hobbity si usmiechajo i masujo bandziochi...) #lukRowany, mRRRuuu# /do takiego lukRowanego Hobbita, to jak nic AlbeRta przyklei sie na 116, ne?/

Śliczny puszysty kociołek (o patrzcie jak kolczasty jez snobuje sie na puszystego kiciolka...., poglaskac nie poglaskac....? No i kolnal!) #znaczy si pRawdziwy, żaden snob!# /czek, Bronka, ucz sie od bardziej zaawansowanego jeza, phi!/

To ja (Emcia, przeciez widac po nawiasie, ne?) #a taki [[ ]] to nawias Kangurzycy, czek# /booo boooo.... nadciaga RozpieRducha? KRyc sie w kostiumie Halloweenowym. Druhny TEZ sie przebieRaja za KanguRzyce? Hi hi/

Facetów mnóstwo (pozdrowienia dla kolegow z forum, koledzy chca sie zaprzyjaznic z Hobbitu i Pingwinu?) #kuzynki i znajome AlbeRty też się chętnie zapoznają# /Sodomka i Gomorka, witaMY w Kredensie!/

Patrzy jak w bóstwo (sorry dziewczynki, hihi, AlbeRta sie robi na BOSTWO, nie macie ZADNYCH szans..., nawet Kangurzyca odpada z futerkiem czy bez...) #a Ściana gotowa na kolację z bojsami po rozpieRdusze? Au! Gdzie, kuRna, ten kask?# /a w Rowie, w Rowie....a moze dowalic dRuhny w-czape takOM pieRwszOM z bRzegu RuROM?/

Nie jest to żadne oszustwo (a mam teraz TAKIE pytanie...po czym poznac atrape wierszenki? Sowus, zrobisz punkty?) #Sowuś, nie Rób, coś takiego nie istnieje w przyRodzie# /sie usmialam....wkleic? Hi hi....Przeciez JUZ wkleilam. Shut up Sciana, idz i nie grzesz wiecej/

A Ha! (O HUuuuuu! O HUuuuuu! Powiedziala Sowus na dobranoc.) #szeptem dodała: o chuuuu! No co, te ponad 100 000 wejść w tym roku skądś się bierze# /Sowus, nie robi o huuu, o huuu (wzglednie o chuuuu), Sowus na dobRanoc przykRywa koldeRkom. Co nie, Sowus?/

Ta babska tłuszcza (Druhny, Druhny spokojnie, nie pchac sie! Dla kazdej starczy wierszenki, moze nawet przypadnie srednio wiecej niz jedna na glowe, hihi. A niby dlaczego taki ruch w wierszenekach?! Zeby nikt nie poszedl do domu z pustymi rekami!!! Taki souvenir z pozegnalnej party Sowusi.) #Sowuś, jakby co, 25-go załóż nowy login Małgorzata M albo Malgorzata M i po spRawie, ne? Poznamy Cię!# /a moze by tak wystawic Sowe na ibeju? Hi hi....Tak szastac Swietym Kotem na prawo i lewo, tfu!/

Podle przypuszcza (Alberta pyta czy do podlych przypuszczen potrzebna jest chora wyobraznia. Acha, Twoja w sam raz, Al-be-R-to) #AlbeRta, ktoś ci musiał podpowiedzieć to pytanie!# /ktoRa dRuhna ma na dRugie dyRa? konkuRs!/

Że się Ewusia puszcza (EWUSIA?! Ewusia jest przeciez panienka z dobrego domu! Wprawdzie kuzynka Alberty ale po linii Melancholii, hihi) #Hi hi, ja nic nie mówię, przyjdzie Ewusia, tfu, walec i wyrRówna# /Ewusia sie puszcza, czek! Wszyscy JUZ wiOM! A niby skad mialaby wziac ten bukiet, no? Zatkalo Druhnom kakao?/

Klnę się na duszę (no i bedzie HELL! Ktora Druhna ma teczke z cyrografami, bo juz sie pogubilam ktora co robi w tym szwajcarskim zegarku, hihi) #hi hi, szwajcaRskim!# /czy mozna prosic o seR? Hobbity maja chRapke na wygRyzanie dziuR .... w Sowie!!!!/

Wcale nie muszę (i wcale nie chce) #nie chcę, ale muszę?# /neuRotyk musi, czlowiek noRmalny chce! S E K T A! A nie mowilam?/

Bo każdy leci jak głuszec (a nie! Bo niektorzy leca jak Sowa na Alberte, phi, jak Bronka z bungee, ......itp., itd. Wolnosc lotu we wlasnym powietrzu! BUM!) #chiba szybkość lotu we własnym powietrzu?! Ziuuuuu!# /eeeee taaaaam....WOLNOSC SLOWA!!!!!! Otwieeeeeeeraaaaam tynk i poooooszlooooo/

A Ha! (co HA?! Cos opuscilam?) #Ręce? Aha, zupa kimchi też nie dla mnie, wcale nie erotyczne wrrr!# /a taka zupa kimchi z ostRygami, to ekhm ekhm, dRuhny slyszaly cos moze o afRodyzjakach kulinaRnych?/

To erotycznie brzmiące R (...zazdroszcze tym co to maja sluch na erotyczne R...., bo ja to slucham, slucham i NIC..., zadnego skrzypienia...) #hi hi, jest takie ćwiczenie na trrrrrr, wrrrrrr, prrrrr – ciaRy po kaRku noRmalnie, hi hi# /a jak taka na przyklad podloga faluje w kRedensie, to doRRRRRbaldie od tego RRRRR nie mozna wytRzymac!/

Straszliwy postrach męskich sfer (hihi, bo moze to tylko dziala na facetow, co? Bo KOBIETA to na byle R nie leci! Dobrze gadam?) #jako stRona w spRawie nie będę się wypowiadać, hi hi# /ale ktoRa stRona? BRonka badz baRdziej konkRetna, co?/

Prawdziwy postrach męskich sfer (taaaa, tak sie snobuja na strach przed jakims tam R, tak naprawde to straszno im przed Prawdziwym Rowem z Swieta Kotwica, phi) #booo!# /dRuhny sie posunOM. TeRa ja. No co? Przyszlam sowie pocwiczyc pewne zdanie. Voila. "I do!", nieee....z wiekszOM pewnosciOM w glosie: "I do!, I do!, I do!". PHI!/

To perwersyjne R (dodac takie R do falujacu flooRu i si zrobi buRdelu, hihi) #a koło burdelu szopa# /a kolo szopy NUK - Nasza Ulubiona Klomba, czek!/

To erotycznie brzmiące R (nie zapomnijmy jeszcze o lataRenkach dla nastRoju) #i oto, co tygRRRRyski…# /glodnym tygRRRRRyskom lataRRRRenka na mysli/

Prawdziwy postrach męskich sfer (boja si, a ida jak cma do plomienia...az skwieRczy) #siaRka może?# /bedzie rozpieRducha! Cos mi tak skwieRczy pod tynkiem, hi hi/

Straceńców pcha na żądzy żer (Hobbity mowia, ze jak trzeba isc pod gilotynu to pierwsze trzeba sie najesc) #a można jeszcze posłuchać Radia Wawa w środę o 22.00? To była reklama!# /dzisiaj czwaRtek, na kuRku zeRo Radia Wawa ze sRody o 22.00. Sowus, chcesz w-czape? I to NIE byla Reklama!/

To perwersyjne R (eeee tam od razu perwersyjne, niech pokaze detale to sie oszacuji oczodolami czy perwersja czy prowokacja, phi. I bez podrobek! Maszmun czuwa!) #ci wzRRRRokowcy! Hi hi# /niech zyjOM tatuazi! PodRobkOM zdecydowanie i kategoRycznie mowiMY nie, ne?/

Kto nie docenia (Alberty? A wszyscy, hihi.) #aż bumeRangów zabraknie!# /a co dRuhny tak wygina w tej wieRszence? Spily sie byly, czy jak? A moze by tak zalozyc PROHIBICJE? No co? SkoRo nie ma wolnosci slowa na FoRum, to moze walnac tak pRohibicje. Liczba wyswietlen moze by troche zmalala, swiat wrocilby do porzadku, ech...rozmarzylam sie/

Takiego brzmienia (BRonia, no to prosimy o Prawdziwe ERotyczne R. Uwaga! Trzy, dwa, jeden, nagrywamy! Pssssst....Sowus dasz na kurek?) #ja Ci dam!# /takOM mam watpliwosc, ze to moze by sie u Sowusi na kompie nie otwieRalo, patrz: kimchi stoRy/

Łatwo się zmienia w jelenia (pan Fizyk?) #pan minister? Ups, no nie mogłam się powstrzymać, cisza wyborcza od północy w piątek. Aha, kretynki i dziady, do urn!# /a kuchaRki? Aaaaa....kuchaRki to siedzOM i robiOM za komisje wyboRczOM, juz kumam aocochodzi w K-R/

A Ha! (Whoo-ah! Powiedzial Frank-Al Pacino i KAZDY to Whoo-ha zapamietal! Takie R...) #Ufff, nie ma nowego filmu z Hugh Grantem na horyzoncie, ufff ufff# /hi hi....ogladam Band of Brothers, miniseries wyprodukowane przez T.Hanksa i S.Spielberga. Wciagnelam sie. Druhny mnie to RozpRaszajOM z tOM wieRszenkOM, tfu/

Choć się indyczy (moga si tam indyczyc ile chca, a Kury i tak gora! PHI. PS Ita, zrebak cudny!) #a Druhny widziały Lwów Placuniów? To ci dopiero relacja!# /Ita, to ostatnie zdjecie ze zrebakami - dorbaldie cud swiata! PS zaRaz lece do Placuniow, czek!/

Złości i syczy (przepraszam, czy ktos wzywal zlosliwego, jadowitego weza?) #przepraszam, rzuciłam dziś własnym telefonem tak na pięć metrów przy trzech osobach, ale mieli miny# /i co? TRafilas do celu? Bronka na OlYmpiade! Rzut telefonem do celu!!!! A nie mowilam, ze dRuhny to majOM ukRyte talenty?/

Łazi jak węgorz na smyczy (hihi, kazdemu zgodnie z jego rasa, ne? Przeciez takiego pudla nie mozna puscic do pilnowania owiec na hali, ne?) #albo takiego węgorza, phi# /albo takOM pustOM smycz, ne?/

A Ha! (Aha! ZnaMY sie na psich rasach!) #hau hau# /zaszczekal Nasz Kredensowy Pies FioRA!/

Cuda nie cuda (dziwy nie dziwy) #Alberta nie Alberta# /wieRszenka nie wieRszenka. RozpieRducha, nie RozpieRducha/

Zawsze się uda (jak rozpierducha to tylko w HP! BUM! I niech sie forum schowa!) #no, chiba że Uwagi# /przeciez Uwagi to przedsionek Kredensu. No co, Druhny? Czy KTOS WOGLE czyta to choleRne foRum ze zRozumieniem?/

Taka już ze mnie paskuda (phi, strach na wroble tez brzydki a wszyscy go lubia) #ale lubią czy potrzebują?# /ale potrzebuja czy wykorzystuja?/

Także na scenie (rozwazylam tak mozliwosc ale wierszenki nie nadaja sie na scene, to jest bardzo kameralny dzial tworczosci kredensowej, moglyby stracic w odbiorze...Ale jak Druhny teksciary chca zrobic z ARCYDZIEL chalture to ja nie staje na przeszkodzie...ZDRAJCZYNIE!) #no, która tam ma tusz drukarski na rękach?# /AlbeRta! Wiedzialam, ze padnie na AlbeRte!/

Mam powodzenie (wystarczy, ze TU maja powodzenie. Tutaj uklony w kierunku czytajacych...Jak to nie ma nikogo? Ech....a juz myslalam..., ze to klikanie to dla wierszenek...) #a nie?!# /niiiieeeee...to dla Felietonow Sowy...no co, dRuhny?! PRosze nie dRaznic Sowusi, pRosze nie dRaaaa.../

Niepowtarzalne szalenie (wierszenka to nie jakas tam litografia, phi) #ani wodospad, phi phi# /ani MODERN ART, hi hi/

A Ha! (a tu byla mala powtoreczka ktora delikatnie wyeliminowalam, bo wiadomo syndrome powtarzajacych sie wersow nasila sie przy samym koncu wierszenki) #Emciu, troczkowe oddychają dzięki Tobie z ulgą# /a z nimi cale (?) foRum i to jest puenta, ne?/

Piwninca po Baranami na zyczenie Ness + (Emcia, no i co? Moze byc? PS. Ness, a moze jakis maly nawiasik? Prosze sie nie krygowac! PS Ness, POWODZENIA DZISIAJ!) + #Bronka, Ness, POWODZENIA i JUTRO, a co!# + /Sciana, NESS, POWODZENIA ZAWSZE!/
Ściana

Postprzez GrejSowa Cz, 18.10.2007 12:27

Tak się tylko przechadzałam po bramą...obserwowałam sowie Kredens i nagle spostrzegłam wierszenkę, phi!

Ścianuś, piszesz już kolejną...? Bo jak skończę czytać, to co będę robić...? Zanudzę się...
GrejSowa

Postprzez MarysiaB Cz, 18.10.2007 12:29

Cze, Sekciary!
Grejs, dzieki wielkie za spisanie faktow (HP, str. 216). Prawda przez Ciebie przemowila, a ja dzika radosc z tego mialam. Znaczy sie, jeden fakt sie nie zgadza. Zabierajac kangurenke z Uwag, wiedzialam, ze Sciana skopiowala ja w HP. Pomyslalam sobie: "A usune, niech Sciana tez ma radoche, niech napisze swoja mantre: 'A nie mowilam'." Taka jestem! No.
Stary wrocil dzisiaj z Nowej Zelandii. A, bo chyba Wam nie pisalam, ze w piatek polecial do Kiwuchowa, konkretnie - do Auckland. Przywiozl mi troche zdjec na wspomnienia. Jak chcecie, to zamieszcze.
Sciana, zatesknilam do rozmow z Toba, wiesz? Bo z nikim tak mi sie tu nie gadalo jak z Toba. Szkoda, ze tak poszlas w te wierszenki...
Ostatnio edytowano Cz, 18.10.2007 12:38 przez MarysiaB, łącznie edytowano 1 raz
MarysiaB

Postprzez Ściana Cz, 18.10.2007 12:38

A poszlam w wierszenki. Tobie na zlosc! Bo sie zaczelas szlajac po wertepach i rozpierduchy robic! PHI!
Dawaj zdjecia z Kiwuchowa. Kiwuchowo to MY, a nie NAM!
PS A nie mowilam, ze Kangurzyca przyjdzie na kolanach i przeprosi Sciane?

A
NIE
MOWILAM ?!?!?!?!?!

NO! Druhny sie ustawiOM w szeregu i pokloniOM sie WUK-owi, Waszej Ulubionej Krolowej zwana Sciana.

PS Kangurzyco, a czy ja Ci zabraniam rozmawiac ze mna? "Mow do mnie jeszcze", dobra? Ale przygotuj sie, ze jak sie gada do sciany, to rozpierducha bedzie na calego! Ty i to Twoje czepialstwo! Tylko Swieta Sciana wytrzyma Katarynke, tfu, Kangurzyce! No! Juz! Dawaj troczka! PogadaMY
PS # 9 Wierszenkowe! Szykujo si? Z Troczka Kangurzycy zrobim wierszenke, spoko. Krolowa czuwa. Czuj, czuj, czuwaj!
Ściana

Postprzez GrejSowa Cz, 18.10.2007 12:42

MarysiuB, jeden fakt się nie zgadza, mówisz...? No, to wszystko się zgadza! KOOOOOOT!!!! Tra la la la laaaaa....Sensacje to MY, a nie NAM ;-) Co to ja WAS sekciary nie znam? Ale ja też przecież muszę z czegoś żyć i czytelnictwo forum muszę podnosić! (Bronia, jaką "czytalność", może Druhna miała na myśli "poczytalność"...? ;-)
Dawaj zdjęcia, co się pytasz!!!
GrejSowa

Postprzez Ściana Cz, 18.10.2007 12:45

Sowus, przybij piatke! Kangurzyca dala sie zlapac na KOTA!
Przeciez to sie dalo oszacowac dyskretnie, ne?

PS A poklonila sie Krolowej?
Ściana

Postprzez GrejSowa Cz, 18.10.2007 12:46

Kto, Kangurzyca...? ;-)
GrejSowa

Postprzez Ściana Cz, 18.10.2007 12:49

No przeciez do Ciebie mowie, nie?
Sowus....przeciez to TY przybijasz piatke...luuuudziiiieeeeeee......

ide spac, z Wami gadac, to jak gadac do sciany! DNO!

PS Sowus, Kangurzyca sie juz poklonila. Czy Ty WOGLE czytasz HalYne ze zrozumieniem? Gdzie sa, kurnaola, tlumaczki z UN?

Dobranoc, Druhny! Na mnie czas!
Ściana

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne