przez Bromba Śr, 17.10.2007 11:44
Dzień dobRRRy, wchodzę po angielsku, zostawiam wierszenkę:
Erotyczne R (AlbeRta si przeciaga na szezlongu i mowi, ze lubi wieRszenki o sowie samej, nie mylic z sama Sowa) #i nie mylić z obseRwacyjnymi i obłędnymi felietonami tudzież tRoczkami Sowy!#
Niewinny fiołek (hihi, to zdecydowanie nie chodzi o nocnik AlbeRty...) #chodzi o siki? No co!#
Słodki aniołek (cukrowy, CHRUM, CHRUM Hobbity si usmiechajo i masujo bandziochi...) #lukRowany, mRRRuuu#
Śliczny puszysty kociołek (o patrzcie jak kolczasty jez snobuje sie na puszystego kiciolka...., poglaskac nie poglaskac....? No i kolnal!) #znaczy si pRawdziwy, żaden snob!#
To ja (Emcia, przeciez widac po nawiasie, ne?) #a taki [[ ]] to nawias Kangurzycy, czek#
Facetów mnóstwo (pozdrowienia dla kolegow z forum, koledzy chca sie zaprzyjaznic z Hobbitu i Pingwinu?) #kuzynki i znajome AlbeRty też się chętnie zapoznają#
Patrzy jak w bóstwo (sorry dziewczynki, hihi, AlbeRta sie robi na BOSTWO, nie macie ZADNYCH szans..., nawet Kangurzyca odpada z futerkiem czy bez...) #a Ściana gotowa na kolację z bojsami po rozpieRdusze? Au! Gdzie, kuRna, ten kask?#
Nie jest to żadne oszustwo (a mam teraz TAKIE pytanie...po czym poznac atrape wierszenki? Sowus, zrobisz punkty?) #Sowuś, nie Rób, coś takiego nie istnieje w przyRodzie#
A Ha! (O HUuuuuu! O HUuuuuu! Powiedziala Sowus na dobranoc.) #szeptem dodała: o chuuuu! No co, te ponad 100 000 wejść w tym roku skądś się bierze#
Ta babska tłuszcza (Druhny, Druhny spokojnie, nie pchac sie! Dla kazdej starczy wierszenki, moze nawet przypadnie srednio wiecej niz jedna na glowe, hihi. A niby dlaczego taki ruch w wierszenekach?! Zeby nikt nie poszedl do domu z pustymi rekami!!! Taki souvenir z pozegnalnej party Sowusi.) #Sowuś, jakby co, 25-go załóż nowy login Małgorzata M albo Malgorzata M i po spRawie, ne? Poznamy Cię!#
Podle przypuszcza (Alberta pyta czy do podlych przypuszczen potrzebna jest chora wyobraznia. Acha, Twoja w sam raz, Al-be-R-to) #AlbeRta, ktoś ci musiał podpowiedzieć to pytanie!#
Że się Ewusia puszcza (EWUSIA?! Ewusia jest przeciez panienka z dobrego domu! Wprawdzie kuzynka Alberty ale po linii Melancholii, hihi) #Hi hi, ja nic nie mówię, przyjdzie Ewusia, tfu, walec i wyrRówna#
Klnę się na duszę (no i bedzie HELL! Ktora Druhna ma teczke z cyrografami, bo juz sie pogubilam ktora co robi w tym szwajcarskim zegarku, hihi) #hi hi, szwajcaRskim!#
Wcale nie muszę (i wcale nie chce) #nie chcę, ale muszę?#
Bo każdy leci jak głuszec (a nie! Bo niektorzy leca jak Sowa na Alberte, phi, jak Bronka z bungee, ......itp., itd. Wolnosc lotu we wlasnym powietrzu! BUM!) #chiba szybkość lotu we własnym powietrzu?! Ziuuuuu!#
A Ha! (co HA?! Cos opuscilam?) #Ręce? Aha, zupa kimchi też nie dla mnie, wcale nie erotyczne wrrr!#
To erotycznie brzmiące R (...zazdroszcze tym co to maja sluch na erotyczne R...., bo ja to slucham, slucham i NIC..., zadnego skrzypienia...) #hi hi, jest takie ćwiczenie na trrrrrr, wrrrrrr, prrrrr – ciaRy po kaRku noRmalnie, hi hi#
Straszliwy postrach męskich sfer (hihi, bo moze to tylko dziala na facetow, co? Bo KOBIETA to na byle R nie leci! Dobrze gadam?) #jako stRona w spRawie nie będę się wypowiadać, hi hi#
Prawdziwy postrach męskich sfer (taaaa, tak sie snobuja na strach przed jakims tam R, tak naprawde to straszno im przed Prawdziwym Rowem z Swieta Kotwica, phi) #booo!#
To perwersyjne R (dodac takie R do falujacu flooRu i si zrobi buRdelu, hihi) #a koło burdelu szopa#
To erotycznie brzmiące R (nie zapomnijmy jeszcze o lataRenkach dla nastRoju) #i oto, co tygRRRRyski…#
Prawdziwy postrach męskich sfer (boja si, a ida jak cma do plomienia...az skwieRczy) #siaRka może?#
Straceńców pcha na żądzy żer (Hobbity mowia, ze jak trzeba isc pod gilotynu to pierwsze trzeba sie najesc) #a można jeszcze posłuchać Radia Wawa w środę o 22.00? To była reklama!#
To perwersyjne R (eeee tam od razu perwersyjne, niech pokaze detale to sie oszacuji oczodolami czy perwersja czy prowokacja, phi. I bez podrobek! Maszmun czuwa!) #ci wzRRRRokowcy! Hi hi#
Kto nie docenia (Alberty? A wszyscy, hihi.) #aż bumeRangów zabraknie!#
Takiego brzmienia (BRonia, no to prosimy o Prawdziwe ERotyczne R. Uwaga! Trzy, dwa, jeden, nagrywamy! Pssssst....Sowus dasz na kurek?) #ja Ci dam!#
Łatwo się zmienia w jelenia (pan Fizyk?) #pan minister? Ups, no nie mogłam się powstrzymać, cisza wyborcza od północy w piątek. Aha, kretynki i dziady, do urn!#
A Ha! (Whoo-ah! Powiedzial Frank-Al Pacino i KAZDY to Whoo-ha zapamietal! Takie R...) #Ufff, nie ma nowego filmu z Hugh Grantem na horyzoncie, ufff ufff#
Choć się indyczy (moga si tam indyczyc ile chca, a Kury i tak gora! PHI. PS Ita, zrebak cudny!) #a Druhny widziały Lwów Placuniów? To ci dopiero relacja!#
Złości i syczy (przepraszam, czy ktos wzywal zlosliwego, jadowitego weza?) #przepraszam, rzuciłam dziś własnym telefonem tak na pięć metrów przy trzech osobach, ale mieli miny#
Łazi jak węgorz na smyczy (hihi, kazdemu zgodnie z jego rasa, ne? Przeciez takiego pudla nie mozna puscic do pilnowania owiec na hali, ne?) #albo takiego węgorza, phi#
A Ha! (Aha! ZnaMY sie na psich rasach!) #hau hau#
Cuda nie cuda (dziwy nie dziwy) #Alberta nie Alberta#
Zawsze się uda (jak rozpierducha to tylko w HP! BUM! I niech sie forum schowa!) #no, chiba że Uwagi#
Taka już ze mnie paskuda (phi, strach na wroble tez brzydki a wszyscy go lubia) #ale lubią czy potrzebują?#
Także na scenie (rozwazylam tak mozliwosc ale wierszenki nie nadaja sie na scene, to jest bardzo kameralny dzial tworczosci kredensowej, moglyby stracic w odbiorze...Ale jak Druhny teksciary chca zrobic z ARCYDZIEL chalture to ja nie staje na przeszkodzie...ZDRAJCZYNIE!) #no, która tam ma tusz drukarski na rękach?#
Mam powodzenie (wystarczy, ze TU maja powodzenie. Tutaj uklony w kierunku czytajacych...Jak to nie ma nikogo? Ech....a juz myslalam..., ze to klikanie to dla wierszenek...) #a nie?!#
Niepowtarzalne szalenie (wierszenka to nie jakas tam litografia, phi) #ani wodospad, phi phi#
A Ha! (a tu byla mala powtoreczka ktora delikatnie wyeliminowalam, bo wiadomo syndrome powtarzajacych sie wersow nasila sie przy samym koncu wierszenki) #Emciu, troczkowe oddychają dzięki Tobie z ulgą#
Piwninca po Baranami na zyczenie Ness + (Emcia, no i co? Moze byc? PS. Ness, a moze jakis maly nawiasik? Prosze sie nie krygowac! PS Ness, POWODZENIA DZISIAJ!) + #Bronka, Ness, POWODZENIA i JUTRO, a co!#