HYDE PARK

Postprzez Bromba Śr, 17.10.2007 11:44

Dzień dobRRRy, wchodzę po angielsku, zostawiam wierszenkę:

Erotyczne R (AlbeRta si przeciaga na szezlongu i mowi, ze lubi wieRszenki o sowie samej, nie mylic z sama Sowa) #i nie mylić z obseRwacyjnymi i obłędnymi felietonami tudzież tRoczkami Sowy!#

Niewinny fiołek (hihi, to zdecydowanie nie chodzi o nocnik AlbeRty...) #chodzi o siki? No co!#

Słodki aniołek (cukrowy, CHRUM, CHRUM Hobbity si usmiechajo i masujo bandziochi...) #lukRowany, mRRRuuu#

Śliczny puszysty kociołek (o patrzcie jak kolczasty jez snobuje sie na puszystego kiciolka...., poglaskac nie poglaskac....? No i kolnal!) #znaczy si pRawdziwy, żaden snob!#

To ja (Emcia, przeciez widac po nawiasie, ne?) #a taki [[ ]] to nawias Kangurzycy, czek#

Facetów mnóstwo (pozdrowienia dla kolegow z forum, koledzy chca sie zaprzyjaznic z Hobbitu i Pingwinu?) #kuzynki i znajome AlbeRty też się chętnie zapoznają#

Patrzy jak w bóstwo (sorry dziewczynki, hihi, AlbeRta sie robi na BOSTWO, nie macie ZADNYCH szans..., nawet Kangurzyca odpada z futerkiem czy bez...) #a Ściana gotowa na kolację z bojsami po rozpieRdusze? Au! Gdzie, kuRna, ten kask?#

Nie jest to żadne oszustwo (a mam teraz TAKIE pytanie...po czym poznac atrape wierszenki? Sowus, zrobisz punkty?) #Sowuś, nie Rób, coś takiego nie istnieje w przyRodzie#

A Ha! (O HUuuuuu! O HUuuuuu! Powiedziala Sowus na dobranoc.) #szeptem dodała: o chuuuu! No co, te ponad 100 000 wejść w tym roku skądś się bierze#

Ta babska tłuszcza (Druhny, Druhny spokojnie, nie pchac sie! Dla kazdej starczy wierszenki, moze nawet przypadnie srednio wiecej niz jedna na glowe, hihi. A niby dlaczego taki ruch w wierszenekach?! Zeby nikt nie poszedl do domu z pustymi rekami!!! Taki souvenir z pozegnalnej party Sowusi.) #Sowuś, jakby co, 25-go załóż nowy login Małgorzata M albo Malgorzata M i po spRawie, ne? Poznamy Cię!#

Podle przypuszcza (Alberta pyta czy do podlych przypuszczen potrzebna jest chora wyobraznia. Acha, Twoja w sam raz, Al-be-R-to) #AlbeRta, ktoś ci musiał podpowiedzieć to pytanie!#

Że się Ewusia puszcza (EWUSIA?! Ewusia jest przeciez panienka z dobrego domu! Wprawdzie kuzynka Alberty ale po linii Melancholii, hihi) #Hi hi, ja nic nie mówię, przyjdzie Ewusia, tfu, walec i wyrRówna#

Klnę się na duszę (no i bedzie HELL! Ktora Druhna ma teczke z cyrografami, bo juz sie pogubilam ktora co robi w tym szwajcarskim zegarku, hihi) #hi hi, szwajcaRskim!#

Wcale nie muszę (i wcale nie chce) #nie chcę, ale muszę?#

Bo każdy leci jak głuszec (a nie! Bo niektorzy leca jak Sowa na Alberte, phi, jak Bronka z bungee, ......itp., itd. Wolnosc lotu we wlasnym powietrzu! BUM!) #chiba szybkość lotu we własnym powietrzu?! Ziuuuuu!#

A Ha! (co HA?! Cos opuscilam?) #Ręce? Aha, zupa kimchi też nie dla mnie, wcale nie erotyczne wrrr!#

To erotycznie brzmiące R (...zazdroszcze tym co to maja sluch na erotyczne R...., bo ja to slucham, slucham i NIC..., zadnego skrzypienia...) #hi hi, jest takie ćwiczenie na trrrrrr, wrrrrrr, prrrrr – ciaRy po kaRku noRmalnie, hi hi#

Straszliwy postrach męskich sfer (hihi, bo moze to tylko dziala na facetow, co? Bo KOBIETA to na byle R nie leci! Dobrze gadam?) #jako stRona w spRawie nie będę się wypowiadać, hi hi#

Prawdziwy postrach męskich sfer (taaaa, tak sie snobuja na strach przed jakims tam R, tak naprawde to straszno im przed Prawdziwym Rowem z Swieta Kotwica, phi) #booo!#

To perwersyjne R (dodac takie R do falujacu flooRu i si zrobi buRdelu, hihi) #a koło burdelu szopa#

To erotycznie brzmiące R (nie zapomnijmy jeszcze o lataRenkach dla nastRoju) #i oto, co tygRRRRyski…#

Prawdziwy postrach męskich sfer (boja si, a ida jak cma do plomienia...az skwieRczy) #siaRka może?#

Straceńców pcha na żądzy żer (Hobbity mowia, ze jak trzeba isc pod gilotynu to pierwsze trzeba sie najesc) #a można jeszcze posłuchać Radia Wawa w środę o 22.00? To była reklama!#

To perwersyjne R (eeee tam od razu perwersyjne, niech pokaze detale to sie oszacuji oczodolami czy perwersja czy prowokacja, phi. I bez podrobek! Maszmun czuwa!) #ci wzRRRRokowcy! Hi hi#

Kto nie docenia (Alberty? A wszyscy, hihi.) #aż bumeRangów zabraknie!#

Takiego brzmienia (BRonia, no to prosimy o Prawdziwe ERotyczne R. Uwaga! Trzy, dwa, jeden, nagrywamy! Pssssst....Sowus dasz na kurek?) #ja Ci dam!#

Łatwo się zmienia w jelenia (pan Fizyk?) #pan minister? Ups, no nie mogłam się powstrzymać, cisza wyborcza od północy w piątek. Aha, kretynki i dziady, do urn!#

A Ha! (Whoo-ah! Powiedzial Frank-Al Pacino i KAZDY to Whoo-ha zapamietal! Takie R...) #Ufff, nie ma nowego filmu z Hugh Grantem na horyzoncie, ufff ufff#

Choć się indyczy (moga si tam indyczyc ile chca, a Kury i tak gora! PHI. PS Ita, zrebak cudny!) #a Druhny widziały Lwów Placuniów? To ci dopiero relacja!#

Złości i syczy (przepraszam, czy ktos wzywal zlosliwego, jadowitego weza?) #przepraszam, rzuciłam dziś własnym telefonem tak na pięć metrów przy trzech osobach, ale mieli miny#

Łazi jak węgorz na smyczy (hihi, kazdemu zgodnie z jego rasa, ne? Przeciez takiego pudla nie mozna puscic do pilnowania owiec na hali, ne?) #albo takiego węgorza, phi#

A Ha! (Aha! ZnaMY sie na psich rasach!) #hau hau#

Cuda nie cuda (dziwy nie dziwy) #Alberta nie Alberta#

Zawsze się uda (jak rozpierducha to tylko w HP! BUM! I niech sie forum schowa!) #no, chiba że Uwagi#

Taka już ze mnie paskuda (phi, strach na wroble tez brzydki a wszyscy go lubia) #ale lubią czy potrzebują?#

Także na scenie (rozwazylam tak mozliwosc ale wierszenki nie nadaja sie na scene, to jest bardzo kameralny dzial tworczosci kredensowej, moglyby stracic w odbiorze...Ale jak Druhny teksciary chca zrobic z ARCYDZIEL chalture to ja nie staje na przeszkodzie...ZDRAJCZYNIE!) #no, która tam ma tusz drukarski na rękach?#

Mam powodzenie (wystarczy, ze TU maja powodzenie. Tutaj uklony w kierunku czytajacych...Jak to nie ma nikogo? Ech....a juz myslalam..., ze to klikanie to dla wierszenek...) #a nie?!#

Niepowtarzalne szalenie (wierszenka to nie jakas tam litografia, phi) #ani wodospad, phi phi#

A Ha! (a tu byla mala powtoreczka ktora delikatnie wyeliminowalam, bo wiadomo syndrome powtarzajacych sie wersow nasila sie przy samym koncu wierszenki) #Emciu, troczkowe oddychają dzięki Tobie z ulgą#

Piwninca po Baranami na zyczenie Ness + (Emcia, no i co? Moze byc? PS. Ness, a moze jakis maly nawiasik? Prosze sie nie krygowac! PS Ness, POWODZENIA DZISIAJ!) + #Bronka, Ness, POWODZENIA i JUTRO, a co!#
Bromba

Postprzez nie ma mnie Śr, 17.10.2007 12:11

......

P.S.
...po pierwsze primo: Sówcia, Ty się nie wkurzaj, dobra? ...
nie pamietasz na co szkodzi złość? no... :) ....
edycja dotyczyła WYTŁUSZCZENIA .... doszłam do wniosku, że muszę coś wyakcentować .... a doszłam juz po czasie, co nie zdarza Ci się dochodzić później? :):):):):) .... do wniosku oczywiście!

...po drugie primo .... dlaczego wyciełaś Maszmuna z sąsiedztwa? ....
taki ładny boczek pomarańczowy stoi obok Ciebie :):):):) a Ty ciach, prach i stoisz sama .... prężąc dumnie pierś Sowia :):):):)

.... Sonia, jakie ż .... prężąc?
Lord, help me be the person my dog thinks I am.
nie ma mnie

Postprzez nie ma mnie Śr, 17.10.2007 12:14

..... Ita .... zdjęcia "odjazdowe" !!!!!!!!!
a jeżyk ..... prześliczny :):):)
wystawię sowie pod balokonem kocie jedzonko i ..... zaczekam aż jakiś przytupie:):)
Ita, a o której godzinie one głodnieją?

Emcia ... Ty to dopiero wiedziałaś jak zrobić przyjemność Sowie :):):)
zobacz jak się puszy na emblemacie! ..... Maszmuna nawet odcięła bo nie ma dziur :):):):)
nie ma mnie

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 12:21

No, chyba już lepiej, że puszy, niż jeży, co ne..? ;-)
GrejSowa

Postprzez nie ma mnie Śr, 17.10.2007 12:25

.... wszystko zależy od nastroju(-dwoju) :):):):)
nie ma mnie

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 12:28

Mała, jak mam nie mieć nastroju, jak mam dzisiaj imieniny w pracy? To znaczy, ja nie wiem, kiedy mam, ale dostałam polecenie służbowe od szefa i obchodzę, nie mam wyjścia. Dostałam kwiaty (wkleić?), a druga Małgośka, z którą od niedawna pracuję, poszła po winko i ciacha...także wiesz...;-)
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 12:30

Chciałam jeszcze tylko nadmienić, że w poprzednich 4 latach mój szef obchodził moje imieniny 2 razy, w różnych terminach, różnych także od dzisiejszego, hi hi...;-)
GrejSowa

Postprzez nie ma mnie Śr, 17.10.2007 12:31

.............O CHOLERA!
Sowa, to mamy składać życzenia?????????
słać prezenty??????
jeżeli to tylko "podpucha", żeby sie napić w godzinach słuzbowych, to ok!
ale jeżeli to na poważnie, to wyszłam blado ..... :(
nie ma mnie

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 12:39

Luuuuudzieeeee, ja nie obchodzę imienin! No, ale jeśli już, to moje ulubione są czerwcowe, bo Świętej Małgorzaty, ekhm, ekhm ;-)))
Sorry, muszę na chwilkę spaść, bo będę polewać.
GrejSowa

Postprzez Bromba Śr, 17.10.2007 12:42

A może raz na zawsze uzgodnimy sowie datę i będziemy obchodzić imieniny Sowy albo Grejsa w HP bez wyżej wymienionej, skoro ona nie obchodzi? Może być w czerwcu, phi. Konkurs?

PS A Rzeczpospolitą kupiły? Druga część koncertu Kobiety mojego żytcia dziś!
Bromba

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 13:14

Aha, od razu widać, że po okolYcach się nie szlaja....;-) Tyle, że my kupiły płytu, a Rzepu dawali do płytu, luuuudzieeee!!!!!

Bronia, o co chodzi z konkursem, bo nie załapałam....?

No, to na drugie pióro;-)
GrejSowa

Postprzez nie ma mnie Śr, 17.10.2007 13:17

.... no patrz Sowa,
a ja myślałam, że Bromba kurturalna ... hihihihihi
a Bromba z ogródka HP nosa nie wysuwa .... :):):):):)

i jeszcze jeden i jeszcze raz !

edycja dotyczy dopisku (Donaldu Tusku): "i jeszcze jeden i jeszcze raz !"
nie ma mnie

Postprzez Bromba Śr, 17.10.2007 13:24

Phi, pejzaże mi po oczach wcześniej nie dały, to co się będę szlajać.
Sowa, to taki konkurs, który masz tym razem z głowy i nic nie mozna wygrać, powiedzmy: kiedy chcemy obchodzić imieniny Sowy, uzasadnij wybór.

PS Fajne kamienie w tym ogródku, hi hi
Bromba

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 13:28

Hi hi...Druhna Brońcia przecież się do pracy doktorskiej z Kredensologii gotowi....a może się jeszcze będzie rehabYlYtować, kto wie..? No, to się już wydało, co Druhna Bronia przed snem czyta, hi hi...Auuuuuuć!!! Bronia, Sowy się nie bije nawet kwiatkiem, wiesz...?? ;-)))

Tra la la la laaaaaaaa!!!!!!
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 13:30

Aha, w sprawie sowich imienin nie mam nic do gadania, tak...? Oki.....
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 13:32

Uzasadnij wybór, dobre, Bronia!!! A pewnie, niech Druhny uzasadniOM!!!
GrejSowa

Postprzez Bromba Śr, 17.10.2007 13:33

Skoro nie obchodzisz, a my byśmy chętnie, to osochozi?
Bromba

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 13:33

Ścianuś, wyłaź, bo sowie pomyślę, że poszłaś z bojsami na kolację ze śniadaniem, luuuuudzieeeee!!!! A fuj, ne?
GrejSowa

Postprzez GrejSowa Śr, 17.10.2007 13:35

Bo osochozi....

Bronia, to winko poszło mi troszkie w pióra, wiesz...?
GrejSowa

Postprzez nie ma mnie Śr, 17.10.2007 13:44

"Fałszywe uszy"

"W obliczu zagrożenia, sowa przez półprzymknięte oczy obserwuje otoczenie, stroszy pióra i podnosi ich kępki na głowie. Stroszenie piór ukazuje zatem stan emocjonalny sowy – zwykle zaniepokojenie lub agresję."

Obrazek

.... Sowa, jakie masz oczy? .... te z prawej czy lewej strony rysunku? :):):):)

http://www.sowy.fwie.eco.pl/sowy_polski ... ew=page4_2

czytam, czytam, ale nic nie widzę o tym, co piją sowy .....
nie ma mnie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne