Szanowna Pani!
Niedawno w Warszawie powstała nowa knajpka. Jej nazwa to "FreeDum". W odróżnieniu od wszystkich klubów na gastronomicznej mapie Warszawy, "FreeDum" to lokal nastawiony w szczególności na kobiety. Bardzo ciepłe i nastrojowe wnętrze z subtelną muzyką sączącą się z głośników, to doskonałe tło do tego, by w deszczowe (słoneczne również!:) popołudnie spotkać się ze znajomymi na pogaduchy przy pysznej kawie lub czymś mocniejszym. Jest to miejsce, które powstało bardzo niedawno, ale już ma opinię jednego z najlepszych klubów skierowanych do kobiet.
"FreeDum" jest miejscem, które bardzo przypadło mi do gustu, dlatego postanowiłam pomóc właścicielkom (dwóm przemiłym młodym kobietom) w organizacji życia artystycznego "FreeDuma". Chciałabym, by we "FreeDumie" miały miejsce takie wydarzenia jak spektakle, koncerty, wystawy, wernisaże, oraz - i w tej sprawie piszę do Pani - spotkania z ciekawymi ludźmi.
Dziewczyny wiele zaryzykowały, by otworzyć własną knajpkę i spełnić swoje marzenia. Pragną to czynić nadal, a jednym z kolejnych marzeń jest spotkanie z Panią. Ja sama miałam przyjemność przeprowadzić z Panią wywiad, dla Powszechnego Klubu Sympatyków Teatru Powszechnego, kilka lat temu. Dziś piszę by zapytać, czy zechciałaby Pani zostać naszym gościem i wyrazić zgodę na zorganizowanie wieczoru z Panią? Chciałybyśmy, by takie spotkanie miało charakter otwarty - byłoby prowadzone przez jedną osobę, ale także słuchacze mieliby możliwość zadawania własnych pytań. Oczywiście wszystko jest do uzgodnienia.
Ewentualny termin i godzinę spotkania dostosujemy do Pani możliwości.
Będę wdzięczna za nie pozostawienie mojego listu bez odpowiedzi.
Alexandra Kamińska
e-mail: freearte@gmail.com
FreeDum
ul. Chłodna 39/9
Warszawa
Zapraszamy!