Dzień dobry Pani HalYno P., hi hi...
Aha, Lars przegonił nie tylko browarenkę, ale i zdjęcia Maszmuna. Ale może mi się nie dostanie, no bo po modłach w górach to chyba nie wypada, ne...? No, to zaczynam niedzielę w HP od tego, żeby ne było...Misiek to rozmiłowany w Gaudim i zna chyba wszystko, więc bardzo się ucieszył..Oj, przydałby się taki Gaudi w Warszawie, co Druhny...?
No, i jak zawsze Maszmun mi żarcie wysyła, najczęściej w momencie, kiedy umieram z głodu. Całe szczęście, że się nijak nie mogę zorientować co jest na tym talerzu, pomimo menu
Masza - ja też nie cierpię szant, ale browarenki to nie dotyczy. Nie wiem, jak tam u Druhny z pływaniem, ale wiem jak z piciem, i to mi całkowicie wystarcza. Maszmun, zakładamy w HP grupę SZKWAŁ..? Hi hi...które Druhny chcą dołączyć...i pobujać się razem z naMY?
A o co chodzi z tym Jaśkiem...? Bo chyba coś przeoczyłam, kurna...
Ja też potwierdzam za Emcią, że można tęsknić przyjemnie. Ale też można tęsknić nieprzyjemnie, hi hi...Maszmun, wstawaj, a najlepiej wracaj, nudzi mi się!
"To się nie nadaje nawet do HP", dobre, Maszmun! To NAWET, hi hi...optimisticzne takie...Andorcia, dawaj te zdjecia niecenzuralne, co się tam będziesz! Ty wiesz, jak się HalYna ucieszy????!!!! No!
P.S. Małgoś, przepraszam za DYSKRECJĘ, ale czy Ty w jakiejś konkretnej intencji idziesz się w te góry modlić...? Nie, żebym coś sugerowała, ale przecież HalYna widzi wszystko, ne...? Nic już nie mówię...
Emciu - to winko to w łazience było...? Skrzyp, skrzyp...Eeee, pewnie oglądam hamerykańskie zdjęcia bez zrozumienia...Ale co mi szkodzi się poczęstować, ne..? Ja jestem jeszcze PRZED winkiem i obiadem...Druhna chce wstąpić do grupy SZKWAŁ?
Andorciu - "Chyba dziś wypiję za dużo" - dobre!!! No, i co...? Przebrała się miarka...? To może Druhna razem z Maszmunem poczłapie w te góry, co...? Ech...Druhna może się uważać przyjęta do grupy SZKWAŁ!
Na razie, moje Drogie, jem śniadanko i popijam kawkę...i LEDWO się ruszam, hi hi...wszystko mnie boli od pasa w dół. Wkleić...? Hi hi...Dzisiaj zostaję w domu, bo plan niewykonany...Misiek szaleje dzisiaj po mieście z Sową Starszą. Ale będzie się działo! Jeśli będą zdjęcia, to wieczorem! Dzisiaj hitem w Warszawie jest Street Party, czili dorbaldie SAM-BA!!! Alberta już pucuje rurę, hi hi....Hobbity wyciągają z piwnicy platformę...