przez M.C. Śr, 23.05.2007 05:22
Noc HP, u nas tez upaly, ale to jest pikus w porownaniu z rzymskim lipcem, wiec siedze sowie cicho, AKLIMATYZACJA, HA /!/, i popijam kranowke z butelki, hi hi.
Maryla, dopiero teraz uwaznie przeczytalam relacje z Begijnhofu, bo Maszmun mnie rano rozpraszal i nie moglam sie skupic, hihi. BARDZO ciekawa! Ujelo mnie to zdjecie kobiety ze szmatka w reku. Druhna wkleja dalej!
Maszmunie fontanna ladna, Druhna wklei zdjecia odnowionej zobaczymy ktora ladniejsza. Maszmunie co Ty sie tak zloscisz na znajomych?! Teraz przynajmniej bedziesz mailam powod do kolejnej wizyty!
No to lecimy z karaoke, nie kazdy moze byc w Polonii....Druhny jutro dadza tam czadu na Shirley, oki? Cholerkunia troche Wam zazdroszcze, bo na sierpien to chwilowo tylko Skok z Wysokosci mi pasuje...
Sing - Sing nazywaja go, (no z tymi imionami to trzeba uwazac....sluchalam niedawno o ojcu ktory mial dwoch synow, jednego nazwal Loser, drugiego Winner...Winner skonczyl w wiezieniu, a Looser jest dzisiaj O.K., ale mowi ze ciezko mu sie zylo/je z takim imieniem)
bo ma w oczach cos takiego, same zlo, (mniam.....ponury, ciemny, charakter! Jak nic Latynos z Neapolu!)
nie hoduje zbóz, ma w kieszeniu nóz, (noz do roz, hoduje roze)
a ja nie wiem po co. (jak to po co? Kazdy Maly Ksiaze hoduje roze!)
Sing - Sing pokochalam go,(ciekawe co bardziej pociaga kobiete w mezczyznie oczodoly czy noz?)
poplynelam jak za lordem az na dno, (bo choc nie mail pierscieni to mial TAKIE tatuaze!)
caly dzien by spal, noca w karty gral, (aocochodzi? Nie kazdy ma normowane godziny pracy, co ne?)
a ja nie wiem o co. (....zdaje mi sie ze Alberta chce zostac transwertyska....)
No, czy ja nie jestem lepsza niz, cala reszta pan, caly babski wyz, (a o ktory babski wyz chodzi ten z Red Light District, czy ten z Begijnhofu?)
gdy mnie widzisz, czemu wolasz SOS, (jak by Ci to Alberto powiedziec zebys w koncu zrozumiala....?)
na mój widok SOS, SOS. (hihi, nieeeee, to tylko frakcja tasiemkowa na widok kolejnej wierszenki)
Sing - Sing ma kolezków trzech, (no to siup panow do wierszenki!)
takich spotkac na ulicy to jest pech, (bez przesady...., nie wszystkim straszne czarne koty w zaulkach, mrrrau....)
zbyt nerwowi sa, grzesza kiedy spia, (hihi, na nerwy kozetka, na dobry sen bajki Sowy, a grzechy pod poduszke! PS Chyba niedlugo zbankrutuje przez Tooth Fairy, hihi, moj J. to prawie wcale nie ma zebow, hihi, i tak smiesznie sepleni. To nie jest wers dla Druhny Andory! Zeby nie bylo!)
a ja nie wiem po co. (a ja wiem, ale przeciez nie bede w wierszence walic kawy na lawe, co ne?)
Sing - Sing czasem prosi mnie, (na kolanach i z kotwica pod pacha! BUM!)
bym schowala to czy tamto gdzies na dnie, (ktora Druhna znowu sie grzebie w dnie? Co to za tajemnice, sekrety, angels and demons, matter and antimatter? Moj ulubiony fragment z dzisiaj, z Angels and Demons, "What's a matter? Everything is a matter." Dobre, co ne?)
wezme grosz czy dwa, on pretensje ma, (bo trzeba bylo brac w wonach a nie w twardej walucie!)
a ja nie wiem o co. (facet z pretensjami nadaje sie tylko do lochow!)
o No, czy ja nie jestem lepsza niz... (....lepsza, gorsza...zeby zmierzyc lepszosc nalezy....)
Sing - Sing nagle w oczach schudl, (hihi, bo nie bylo zarcia, Hobbity wszystko wciely, sorry Sciana, hihi, Hobbitow NIC nie powstrzyma. PS Maszmunie, nie badz taka madra, hihi, jeszcze KJ wystawi w Polonii Hobbita Tolkiena!)
i wyczuwam w jego glosie jakis chlód, (Alberta pyta czy moze pana rozgrzac)
slabo w karty gra, moze kogos ma, (jak kogos ma to powinien szybko skonczyc z hazardem, bo niedlugo trzeba bedzie placic za kanapy i rzymskie knajpki....)
a ja nie wiem po co. Sing - Sing skowroneczku moj,(hihi, bo to nie byl ani wrobelek, ani jaskoleczka, ani szpak tylko skowroneczek, Druhny Sciana i Teremi to maja pale z ornitologii! PS A w naszej zaokiennej dyni ozdobnej maly ptaszek, chyba czyzyk, ale moze nie/?/, probuje zrobic dom, phi. Wczoraj mu przylebilam patyczek do ladowania. Dzisiaj go nie widzialam. CDN.)
gdzie sie podzial nienaganny urok twój, (kazdy jest dobry na poczatku, a jak sie dorwie do miodu to pooooszloooo)
co tez ci sie sni, (wczoraj to mi sie snilo....hihi, no nie moge powiedziec...)
o co chodzi ci, (hihi, jak z pytaniami to prosze do pana Jarka tfu Darka)
powiedz, powiedz o co. (jak facet nie wie ocochodzi kobiecie bez mowienia to jest dno, phi)
No, czy ja nie jestem lepsza niz...(...hihi, KONKURS! Kto jest najlepszy w walce z wiatrakami? Co? Ze za latwy? Pozno juz nie pora na ambitne konkursy, phi.)
Spiew: Maszmun na karaoke + (tekst Emcia, dobrej, co ja mowie LEPSZEJ nocy!)