Teremi macham do Ciebie! I otowlasniechodzi, o troche dluzsza niz cztery wersy wierszenke, hi hi, koty to my a nie nam, phi! Ale cos sie teremi spoznilas, to to chwilowo mam taki inny tekst. Nieeeee, ni ebede podawac oryginalnego tekstu, bo , hi hi, podtekst jest lepszy!
Trzynastko, zdecydowanie wydzieram Teremi te pauzie! Uwielbiam papuzie!
Bronka, ajk to jest ze Ty zawsze na trasie, nawet jak idziesz spacerkiem to znajdziesz jakis ROW? Hi hi. Dzieki za wyciszajace zdjecia! I wierszenke! Niech zyje burdel na robocie!
Druhny sowie odpoczywaja. Sowa jestes tam?
No i taka tam DLUZSZA wierszenka
Breakin' out of this two-star town(oczywiscie ze w kazdym miescie jest JEDNA gwaizda z odbiciem w wystawie sklepowej, phi.)
I got the green light(hihi, Trzynastko czy na wyspach Dziewiczych zielone swiatlo oznacza STOP?)
I got a little fight(powiekszyc! Gdzie jest preparat Maszmuna? Gdzie sie szwenda Druhna Slodowa?!)
I'm gonna turn this thing around(hi hi, a to najlepiej poprosic Druhne Sciane, czili NUK-a nie mylic z NUK-iem czili Kangurzyca)
Can you read my mind?(glupie pytanie)
Can you read my mind?(a jeszcze glupsza powtorka)
The good old days, the honest man;(no mowie! Przeciez vintage na topie!)
The restless heart, the Promised Land(Wyspy Szczesliwe, czek, kotwice wielkie jak kalifornijskie zaby! Druhny przestana sie chowac po rowach!)
A subtle kiss that no one sees;(pstryk, to Hobbity czuwaja! Wkleic?)
A broken wrist and a big trapeze(Teremi znowu szaleje na trapezie???? Podsunac Druhnie kanape do naglych skokow z wysokosci?)
Oh well I don't mind, if you don't mind(powiedzial pan Zgodny do Pani Zgodnej i wyruszyli na Mazury! Ahoj!)
Cause I don't shine if you don't shine(wlochaty Hobbity zglasza sie na ochotnika do pucowania blasku)
Before you go, can you read my mind?(nieeee, tak na chybcika to ja sie nie zabieram do czytania, musi byc nastroj, hihi, a najlepiej to przegrac na CD)
It's funny how you just break down(FUNNY???? To sie nazywa PH rodem z pensjonatu nad Bugiem!)
Waitin' on some sign(znak ciszy w klasztorze, czy Druhny chca zobaczy ruiny mojego ulubionego klasztoru? Probuje go wkleic juz od dwoch lat, ale nigdy nikt nie chce, to co sie bede narzucac, phi.)
I pull up to the front of your driveway(hi hi, chwileczke tylko wlacze sowie gps)
With magic soakin' my spine(dawac MAGIC kurnaola ile mozna czekac! BUM!)
Can you read my mind?(nie takie rzeczy sie czytalo, phi)
Can you read my mind?(moc a chciec to dwie rozne sprawy prawie jak musiec i chciec, czili neurotycy sa wsrod nas)
The teenage queen, the loaded gun;(acha Druhny widzialy taki film "Freedom writers?" Bardzo Hollywood, ale P. mi kazal obejrzec to zobaczylam, i wcale mnie nie zdziwilo, ze super teacher dala z siebie wszystko przez cztery lata a pozniej przeniosla sie do innej szkoly...)
The drop dead dream, the Chosen One(drop dead dream=dno, ktos protestuje?)
A southern drawl, a world unseen;(hi hi, moj P ile razy slucham Johnniego Cash'a pyta czy cos mnie przygnebilo, hihi. Co faceci wiedza o trampolinach, phi, no co?)
A city wall and a trampoline(no wlasnie mowie, Sciana, dawaj to drzewo, juz sie uspokoilam, moge wziac nastepna dawke NATURY, hi hi)
I never really gave up on(czek, bo w czlowieku to najtrudniej zabic glupia nadzieje. KOT zeby nie bylo!)
Can you read my mind?(a to prosze podac czarodziejska kule)
Can you read my mind?(no luuuuudzie troche drozdzy co?!)
You say I'm falling behind(.....oukej, oficjalnie oglaszam ze slysze glosy)
You say you wanna move on and(do nastepnej wierszenki? A ta jest zla? Obrazilam sie!)
Just tryin' to keep it in line(nie ma to jak canopy walk!)
On the corner of main street(Main and what? Pyta Alberta, chce wiedziec pod ktora latarnia ma randke.)
Oh well I don't mind, if you don't mind(....lelum polelum, prosimy o jakies dorodne tatuaze w tym wersie bo nuuuudy!)
Cause I don't shine if you don't shine(PATINA! VINTAGE! ANTYKI! NO!)
Before you go(hihi, to prosze nie zapomniec, dowodu wlasnosci samochodu, dowodu ubezpieczenia samochodu, i prawa jazdy!)
Tell me what you find when you read my mind(telletubies to MY)
Slippin(pada deszcz! Bronka modlitwa zostala wysluchana! A w deszczu to dopiero zadziala wyobraznia, phi!)
He never returned that call(....bo bo bo, wjechal do szuwarow a tam sygnal z satelity nie dochodzil, phi)
Woman, open the door, don't let it stay( kazda wierszenka musi miec podloge! Ekhm..ekhm...)
I wanna breathe that fire again(BURDEL ze strazakami!)
She said(sluchac sie KOBIETY!)
Oh well I don't mind, if you don't mind(o well! "zapatrzeni w tańcu zapatrzeni w siebie zapatrzeni w słońcu zapatrzeni w niebie", tr la la)
Coz I don't shine if you don't shine(i prosze sie zaopatrzyc w nowe sunblocki i sunscreeny przed wyjazdem na urlopiki w tropiki, blask murowany!)
Put your back on me(taaaki widok...)
Put your back on me(powtorka)
Put your back on me(i jeszcze raz! Uoooah ahhhhh!)
The stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun(ot i maMY jasnosc po nocy, hihi)
When you read my mind(Alberta mowi ze ja boli glowa, Druhny podrzuca Albercie jakas vintage sciereczke na glowe, co? Bo ja musze juz konczyc...)
Killers (Emcia, sluchalam w drodze do pracy a deszcz sowie padal, Druhny chca posluchac? Dzisiaj pelna obsluga.
http://www.youtube.com/watch?v=Ch3hppFG ... ed&search= )