przez Trzynastka Pt, 13.05.2005 04:32
Sciana, do czego jest to zycie?
Ty pamietaj, ze u mnie niedlugo polnoc i prawdziwy 13-ego maja w piatek.
I odczep sie od wszystkiego naj...na 42 urodziny.
Kolektywnie i do kazdego z osobna, dzieki, za caloksztalt.
Wiecie co, ale mi wyszlo w tescie 8w7, czyli szef entuzjasta, no i musialam to przed chwila wykorzystac.
Zadzwonila bardzooooooooooooooo pyskata sluchaczka radiowa i zanim moglam powiedziec swoje, nawtykala co myslala. Oddzwonilam po programie (zdziwiona byla ,ze oddzwaniam), entuzjastycznie poprosilam, zeby powiedziala wszystko, co jej w duszy gra i pozwolila mi wtedy powiedziec moja wersje. I w dodatku chodzilo o "swietna" audycje o Papiezu, z jego slowami do nas wszystkich, a ona tak swietnie i ostro mi nawtykala, ze jeszcze nie powielilam jej tego razy kilka na kilka kontynentow (technicznie nie moglam).
Dziewczyny, entuzjastycznie wyjasnilam dlaczego i obiecalam, ze powiele wiecej kopii, zeby dokladnie i ona tego posluchala, co bylo tam zawarte.
Jak mi entuzjastycznie dobrze, przeprosila, podobno zmienila o mnie zdanie. Poprosilam jeszcze na przyszlosc, zanim cos wypowie, zeby choc chwile sie zastanowila, uniknie sytuacji, kiedy trzeba bedzie tyle razy przepraszac.
No i co, czy to tez jest do d....(cicho administracja)?
To ZYCIE, samo samiutenkie, w codziennej szaro- golabkowej postaci. Lata temu by mnie pewnie taka sytuacja wprawila w zly nastroj na dluuuuuuuuugo. A teraz, moje drogie ide na moj wybieg, czyli nocny spacer. Tez cos, szef entuzjasta, musze to wykorzystac.
Entuzjastycznie walnac kawalek prawdy.
Przyjaznie, po 30-tce, tak MarysiuB, tak, z babami, ktore starsze sa ode mnie i tyle o zyciu wiedza, ze sama radosc z nimi przebywac. I mlode duchem, az zazdrosc bierze. Mam, tu znalazlam, lubie kazde ich dziwadlo w zachowaniu czy osadach. Teraz juz akceptuje, kiedys, smarkata myslalam, ze nie da sie. Ja sie naprawde starzeje, a moje nastolatki twierdza,ze jestem coooool.
Na dzis i tylko na dzis, w kazdej strefie czasowej, smutkow mniej. Sciana, jak horoskop jest wybitnie dobry dla Byka, to ja sie zgadzam, jak nie, to twierdze, ze w ogole sie nie znaja na astrologii. Poodwracaj te karty, az sie boje co Ty tam namieszasz w mojej podswiadomosci na temat hwajaskiego kawalka ladu, nici z tego beda. Ide na wybieg.....
Ostatnio edytowano Pt, 13.05.2005 04:37 przez
Trzynastka, łącznie edytowano 2 razy