przez Ściana Wt, 01.01.2008 02:39
Dzien dobry, czy zastalam Nowy Rok?
POWRÓT DO ŹRÓDEŁ CZASU(Albercia twierdzi, ze zrodla czasu SO w przyszlosci i poszla pakowac plecak...) #Sowusia mówi, że jest też jedno źródło w lodówce ...i sowie poszła# /dzien dobry, wracam do zrodel, czili melduje sie w HalYnce. Troche sie zdziwilam, ze CIAGLE JESZCZE NIE JESTESMY W ARCHIWUM, hi hi.../
kalendarz na ścianie(aaaaa to taka nowa moda, hihi, idzie z Azji. Wloz na siebie vintage kalendzarze!) #mnie się marzy Ściana na kalendarzu. Auć!# /to co? Mam sie rozbierac? Statyw gotowy? Bronia, a mowiO, ze jaki Nowy Rok, taki caly rok. Czy Ty chcesz, zebym latala taka gola przez caly rok? Hi hi/
co rano grubszy(no bo kartek przybywa z uplywem czasu!) #a to się J. ucieszy!# /An-dora tez sie ucieszy. No wlasnie, gdzie jest An-dora?/
nocami(w gwiazdy spogladaMY!) #Hobbitu znowu skołowane – opuszczać te rolety czy nie?# /eee tam, najlepiej to sie zawiesic na roletach i ziuuuuu!/
wracają kartki(a na kazdej nowa wierszenka, hihi) #a pod każdą felieton Sowusi# /Sowus, zdjecia piekne, chlip, chlip, ale walne Cie zaraz w-czape jak nie wkleisz wlasnego oredzia noworocznego do Forum!/
czerwone(w odcieniu stikli Alberci) #no dobra, przyznam się, nie wiem, co to sOM stikle, Druhny mogą mi jasno wyłożyć?# /Bronka, dawaj dzienniczek uwag za „nieczytanie wierszenek ze zrozumieniem”! Stikle to sOM stikle, czili chcesz w-czape szpilka Alberci? PS Wkleic stikle? Auc!/
czarne(w odcieniu nowej kreacji sylwestrowej Sowusi...) #z cekinaMY# /Sowus, ales Ty piekna! Z pewnOM takOM niesmialosciOM – czy mozna Cie prosic do TAN-GA?/
codziennie(a postanowilam, ze w Nowym Roku nie bede codziennie zagladac do Halynki. Co najwyzej co PIEC dni!) #oj, okular mi się zepsuł, coś źle widzę# /Emciu i tak pekniesz! A Twoje „zagmatwane” troczki to uwielbiam nad zycie. BUM! Rece precz od szyfrU!/
coraz więcej(wiecej to mniej wszystko sie zgadza! Pokaz mi karte karte KredytowO Maszmunu a powiem Ci czy Hobbitu chodzO glodne i proszO na skrzyzowaniu o zarcie...) #zara, zara, a kiedy ostatnio Maszmunek odwiedził HalYnkę, ha?# /Bronia – odebrac Ci legitymacje Archiwstki HP? Przeciez Sowus wkleila zdjecia Maszmunu, ne? PS NIECH MASZMUNU WYJDZIE!!!/
przeszłości(hihi, dobre Bronia! Aleeeee, kiedy to bedzie!) #ale łatwe - to jest już, będzie w nirwanie i ale to już było, wszystko jest jednością, znowu czytałam Hessego, hi hi# /cos Druhny znowu zagmatwaly, hi hi. Druhny same sie proszOM o rozpierduche/
na pierwszej(a pierwsi bedO ostanimi! Zna sie tO KredensowO opowiesc!) #i to mnie przekonało, żeby wkleić tę czasenkę, hi hi# /Albercia przeczytala „piersi” i mowi, ze ona to chetnie wskoczy na ostatniO strone Playboya/
białej(sukni? Pyta ALbercia zielonym glosem....) #Pan Fizyk biegnie, aby zmierzyć poziom zieloności głosu# /byle dyskretnie mierzyl, ne? No co? Mlodziez czyta!/
jabłko z liściem(no jasne! Na poczatku byla A-dam-ka, hihi, taka odmiana jablka z lisciem!) #hi hi, a dolina była jabłkowa# /a w-czape to najlepiej walic jablkiem z lisciem z doliny jablkowej/
zielone(rzucac, czy zatrzymac na Nowy Rok? Drohna Bronka proszona do podpowiedzi!) #a rzucać, tylko nie w polskie kury, hi hi. Ściana, wstawaj!# /toz jestem! Hi hi.....poszlam spac o 23:00, wstalam o 9:00, 10 godzin spokojnego snu, tak to Stachanowki w Azji spedzajOM sylwestra. Taka jestem awangardowa snobka, phi! No co? Trzeba sie jakos kreowac w Nowym Roku, ne?/
JANUSZ PASIERB + (Emcia, dzieki Bronia, super!) + #Bronka, no, ten Pasierb to jest# + /Sciana, no i maMY pierwszOM wierszenke w 2008, AVE!/