przez Bromba Wt, 01.01.2008 00:57
Już można? Szczęśliwego i takich tam innych ważnych, które bez nadziei nie mają szans.
POWRÓT DO ŹRÓDEŁ CZASU(Albercia twierdzi, ze zrodla czasu SO w przyszlosci i poszla pakowac plecak...) #Sowusia mówi, że jest też jedno źródło w lodówce ...i sowie poszła#
kalendarz na ścianie(aaaaa to taka nowa moda, hihi, idzie z Azji. Wloz na siebie vintage kalendzarze!) #mnie się marzy Ściana na kalendarzu. Auć!#
co rano grubszy(no bo kartek przybywa z uplywem czasu!) #a to się J. ucieszy!#
nocami(w gwiazdy spogladaMY!) #Hobbitu znowu skołowane – opuszczać te rolety czy nie?#
wracają kartki(a na kazdej nowa wierszenka, hihi) #a pod każdą felieton Sowusi#
czerwone(w odcieniu stikli Alberci) #no dobra, przyznam się, nie wiem, co to sOM stikle, Druhny mogą mi jasno wyłożyć?#
czarne(w odcieniu nowej kreacji sylwestrowej Sowusi...) #z cekinaMY#
codziennie(a postanowilam, ze w Nowym Roku nie bede codziennie zagladac do Halynki. Co najwyzej co PIEC dni!) #oj, okular mi się zepsuł, coś źle widzę#
coraz więcej(wiecej to mniej wszystko sie zgadza! Pokaz mi karte karte KredytowO Maszmunu a powiem Ci czy Hobbitu chodzO glodne i proszO na skrzyzowaniu o zarcie...) #zara, zara, a kiedy ostatnio Maszmunek odwiedził HalYnkę, ha?#
przeszłości(hihi, dobre Bronia! Aleeeee, kiedy to bedzie!) #ale łatwe - to jest już, będzie w nirwanie i ale to już było, wszystko jest jednością, znowu czytałam Hessego, hi hi#
na pierwszej(a pierwsi bedO ostanimi! Zna sie tO KredensowO opowiesc!) #i to mnie przekonało, żeby wkleić tę czasenkę, hi hi#
białej(sukni? Pyta ALbercia zielonym glosem....) #Pan Fizyk biegnie, aby zmierzyć poziom zieloności głosu#
jabłko z liściem(no jasne! Na poczatku byla A-dam-ka, hihi, taka odmiana jablka z lisciem!) #hi hi, a dolina była jabłkowa#
zielone(rzucac, czy zatrzymac na Nowy Rok? Drohna Bronka proszona do podpowiedzi!) #a rzucać, tylko nie w polskie kury, hi hi. Ściana, wstawaj!#
JANUSZ PASIERB + (Emcia, dzieki Bronia, super!) + #Bronka, no, ten Pasierb to jest#