Piekny piatek, Druhny.
Masmzunie dla Ciebie specjalne usciski na ten dzien. Z koncertu Nory dzwonie! (Tylko, ze P. jeszcze nie kupil biletow....ale zaraz kupi ni ema obawy, cwicze wlasnie odpowiednie slowa, hi hi.
Druhnom pieknie dziekuje za opowiesci. Maryla, ta o buddyjskim chlopcu to cacko! Filadelfii to ja osobiscie nie znam,...nadaja stamtad moje ulubione "Fresh Air" z Terry Gross..., a w poblizu jest Longwood, jeden z piekniejszych ogrodow w Hameryce...to chyba tyle jak mi sie jeszcze cos przypomni to dam znac....
Trzynastko i Gocha, biore kamienie, i podebralam tez troche wody...i zolw tez za man polynal,...niechcacy zrobil sie spokoj....Druhny wybacza.
Trzynastko jak dla mnie to Chris Rea z bluessujaca gitara. Zdecydowanie!
Milego wieczoru, czekamy na relacje!
Sciana...hi hi, ja Druhnie zycze unikatowej podrozy uslanej kotwicami! A filmowo to widzialam "Stranger niz Fiction", moze nie material oskarowy ale dosyc niezalezny, phi. Cieply, film, niektore sceny to musniecia...ladne zdjecia. Aktorzy bezbledni! EmmaT! DustinH! Tom Hulce! Nawet Will Ferrel za ktorym AZ tak nie przepadam. Druhny zerkna na maly fragment z piosenka. WARTO!
http://www.youtube.com/watch?v=aXAKEeYmUus
When I was a young boy, my momma she said to me:(sluchac sie matki-kury!)
Theres only one girl in the world for you(AVE! Atrapy poszly do lamusa!)
And she probably lives in tahiti(znaczy sie na wyspie szczesliwej?)
Or maybe in the bahamas(kazda wyspa szczesliwa ma natural disasters, moga nawet byc na liscie siedmiu cudownych disasters, hihi)
Where the caribbean sea is blue(wg mnie to bedzie raczej ocean)
Weepin away in the tropical night(Sciana-baby, poprosimy relacje z tropikalnych nocy w Angkor Wat. Hi hi, no co?! Zartowac nie mozna?!)
Because nobodys told her bout you(no pewnie bo jakby tak siedzial na billbaordzie to KTO by tam na Niego rzucal okiem? Alberta?)
Id go the whole wide world(prosze udowodnic! Kiedy wyruszaMY? Pytaja Hobbity, plecaki Swiss Army maja pieknie spakowane jak na prawdziwych druhow przystalo!)
Id go the whole wide world(kazdy ma jakis wlasny Holly Grail do znalezienie. Halleluja!)
Just to find her(hihi, siedem najlepszych kryjowek swiata?)
Id go the whole wide world(pssssst....prosze sprawdzic ruiny z plaskorzezbami, bada tam tacy dwoje jedna z cyfrowka drugi z aparatem na klisze....beda szukac w ruinach starozytnych drozdzy...)
Id go the whole wide world(a kto da tyle urlopiku na podroz przez szeroki swiat?)
To find out where they hide her(to Hobbity schowaly Alberte to walizki. Walizke maja na kolkach, beda placic kare przy odprawie na lotnisku,....ale czego sie nie robi dla Alberty...)
Yeah!(YEAH! Jeszcze jeden z mozliwych okrzykow zdumienia.)
Why am I hanging around in the rain out here(przepraszam bardzo ale ten wers zostawiam sobie, zupelnie egoistycznie, jak sie nigdzie nie wyjezdza to czlowiek musi miec troche deszczu! Chlip chlip, kap kap.)
Tryin to think of a girl(prosze bardzo, moze byc tez mezczyzna, mozna myslec o czym/kim sie chce. PS Sciana, troche drozdzy w sprawie Arnolda, co? Maria wie co robi, KOBIETA! Czek.)
Why are my eyes fillin up with these lonely tears(....czy lonely tears znaczy, ze tylko kilka kropli lez wycisneto z oczodolow, czy ze lzy byly samotne w tlumie lez?)
When theres girls all over the world?(ta a stara metoda ksiazecego balu i pantofelka to juz nie dziala? Mozna nawet przeslac wlasciwe "rozmiary" przez internet, czek)
Or is she lying on a tropical beach somewhere(a dlaczego ona tak lezy na tej plazy zamiast robic dokumentacje zdjeciowa do HP?! BUM!)
Underneat the tropical sun(....w cieniu swietych ruin moze?)
Hiding away in the heat wave there(heat wave, hi hi, dobre! Sciana, zycze ci wielu "heat waves" w podrozy. Moze byc?)
Hopin that I wont be long?(ten wers zostawiam bez dalszych komentarzy dla Maszmuna w prezencie na parapetowke, hihi, lepszy niz Rothko! Maszmun sie zna na abstrakcji...Maszmunie z nastepnej podrozy do Grecji to ja poprosze paciorki na zmartwienia, tez chce sowie powiesic w lazience, a co?! Tylko Maszmun moze miec swiatowa lazienke?!). A ja mam w lazience na scianie prawdziwe suche trawy, phi, tzn, kila lodyzek bo wiecej sie nie zmiesci do otworkow w plaskorzezbie /hihi/ z surowej gliny)
Id go the whole wide world(co tam jeden swiat! DZIEWIEC swiatow przewedrowac to dopiero sztuka!)
Id go the whole wide world(bo wazne zeby sie w tym wedrowaniu odnalezc...)
Just to find her(no przeciez mowie, Przypadek, Przeznaczenie to Prawdziwe Zycie!)
Id go the whole wide world(ja juz sie zmeczylam troche ta wedrowka...hi hi, czy nie czas juz na mala stabilizacje?)
Id go the whole wide world(zaczekam sowie w wierszence, we wlasnym nawiasie na dalszy ciag opowiesci)
To find out where they hide her(...a moze by tak dopiscac jakies Happy End? Jak Emma T. W "stranger niz Fiction"?)
[repeat](nic nie powtarzam, phi! Co to jest tabliczka mnozenia?!)
Yeah!(okrzyk koncowy, bo wazne jest jak sie konczy wierszenki....)
Monkeys + (Emcia)
Dobrego dnia!!!