Marysiuuuuuuuuu - albo masz sokoli wzrok:) albo tak lubisz p. Mateusza, gratuluję trafnej odpowiedzi,
i przy okazji moc pozdrowień i uścisków dla Czarownic Grosikowych,
gdy TU byłyście, to mogłam za grosik... a teraz to megagrosiki wydaję:):),
... mam nadzieję, że dalej latacie na sabaty, a my nigdy nie zapomnimy rewelacyjnej przesyłki napoju, który w połączeniu z truskawkami jest naszą codziennością:):) - o tej porze roku,
... czyli to, że Was nie ma, tak nie jest, Jesteście!!! - przecież i piosenka pozostała, spisana wisi na haczyku, jest pod ręką,
aaaa, czy wybierasz się odwiedzić Krzyże w tym roku? - już się rozpoczął sezon kulturalny w Praniu, tradycyjnie w soboty koncerty, w niedzielę poezja czytana, mówiona i piękna muzyka, na pewno tam będziemy, jeszcze nie wiem tylko na jakich wydarzeniach
jaśminowo macham do Grosikowych, u nas jeszcze dużo pąków na jaśminie Ulkaaaaaa -
aleś BRATNIA DUSZA!
tego samego dnia oglądałyśmy ten sam księżyc i wschód słońca, tylko TY na Kopcach, my nad jeziorami, różne krajobrazy, okolice, ale jednakowe słońce, obejrzałam zdjęcia z tego linka, fajne jest to z nr7, rower po lewej i chłopak siedzący po prawej, kupa luda tam była o tej porze roku, fajnie, że wśród nich i Ty...
- ja uwielbiam wschody, /zachody są o wiele mniej bajkowe/... tylko nigdy nie wiadomo, jak bedzie wschód wyglądał i co zobaczymy, zawsze wychodzimy o dwie godziny wcześniej, gdy jeszcze jest ciemno - wczoraj księżyc tak świecił jasno, że prawie książkę można było czytać:) bez latarki - tak z ciekawości, jak słońce wschodzi, a wy na Kopcach, to która strona miasta jest oświetlona?? /może kiedyś tam i my dotrzemy nocą?/ -
wrzucę parę zdjęć z naszego powitania lata,
- byliśmy na Nocy Świętojańskiej w sąsiedniej wsi, z kościoła proceja z figurą Świętego Jana i pochodniami przeszła do wód jeziora, tam wielkie ognisko, śpiewy, wianki na wodzie.. reszta słów:) na zdjęciach
a potem nasz wschód słońca,
LATO trwaj! Teremi - co tam! biorę winę na siebie, chwilowo większa piłka mniej mnie bawi, wolę taką mniejszą i żółtą, zaraz słynny Big Ben będzie nas wołał na rozpoczęcie "białego teatru"