A prosze bardzo! "Naprzod, mlodziezy swiata!" A ja Cie adoruje.
"Do tolerancji się dojrzewa."
Niezle haslo do Fan Clubu KJ. Nie bedzie sie aktyw klubowy stresowal, wklejajac zdjatka i inne egzaltacje.
Tak trzymac!
Pozdro dla Wsiech, spadam.

MarysiaB napisał(a):"Każde pokolenie ma prawo do protestu i krzyku, do wyrażania swoich frustracji co do swojej interpretacji świata."
A prosze bardzo! "Naprzod, mlodziezy swiata!" A ja Cie adoruje.
"Do tolerancji się dojrzewa."
Niezle haslo do Fan Clubu KJ. Nie bedzie sie aktyw klubowy stresowal, wklejajac zdjatka i inne egzaltacje.
Tak trzymac!
Pozdro dla Wsiech, spadam.
Kasienia napisał(a):mozna sie bylo nie zgadzać, spierać i obywało sie bez judzenia, ujadania i plucia jak to się dzieje dzisiaj za sprawą niektórych osób, które od stosunkowo niedawna tu są
Brzoza napisał(a):Chcialam podziekowac Kasieni i Scianie za ich ostatnio tu zamieszczone opinie, z ktorymi sie zgadzam, niestety. Coraz rzadziej mam ochote tutaj cokolwiek wpisywac, bo napastliwosc niektorych osob na tym Forum odbiera mi chec publicznej wypowiedzi, szczegolnie na temat TATARAKU, ale nie tylko. Smutne to. Mam nadzieje, ze to sie zmieni i wroci dawny, dobry klimat na tym Forum.
Ściana napisał(a):
b) nie zamierzam rozmawiac na temat TEGO filmu ze "znajomymi" z internetu, bowiem ten film porusza kilka bardzo dla mnie waznych zyciowo watkow typu "smierc bliskiej osoby", "zaloba", "zycie po smierci bliskiej osoby". I bardzo nie chcialabym, zeby ktos "zerzygal sie" na moje prywatne osobiste uczucia w tak waznych sprawach, zeby ktos z nich drwil, wysmiewal je czy tez zartobliwie cytowal w nieskonczonosc. Wydaje mi sie, ze mam do tego prawo. .
no czytac tam a pisac tu, to co to jest? Nie izolacja? Moze i nie sztuczna, naturalna, hapowska. w sumie nic mi do tego, ale nie rozumiem. Uprzedzam zarzut, przymusu ni ma. Ja pisze tutaj. Zdjelam buty przed wejsciem, by nie zabrudzic dywanu..Ściana napisał(a):(Soniu, dzieki za w-czape, zeby sie "sztucznie nie izolowac", mam nadzieje, ze chociaz troche jestes ze mnie dumna, co?).
przeciez lubisz siebie Sciana, przynajmniej mam taka nadzieje. HP straszne? ze budzi lęk? a kto Tobie takich plotów naplutł? Bzdury! nie wierz!Ściana napisał(a):
Mam nadzieje, ze uda NAM sie troche polubic. Nie takie HP straszne, jak je malujOM.
Podpisano: MY Sciana.
Brzoza napisał(a): Mam nadzieje, ze to sie zmieni i wroci dawny, dobry klimat na tym Forum.
jakie było? opowiedz.Magnolia napisał(a):
... też mi się ostatnio marzyło dawne forum, .
taka sobie zartobliwa zaczepka...hahahaha dobre! nie, zeby ktos ironizowal i drwił, alez skad!MarysiaB napisał(a):A Ty co, Bronia, znowu Reymonta czytasz?![]()