Zabiegi medycyna estetyczna

Zabiegi medycyna estetyczna

Postprzez Beatkp Śr, 20.08.2025 12:05

Zabiegi, medycyna estetyczna
Za miesiąc kończę 42 lata nie wiem jak to się stało ale po przekroczeniu magicznej 4 z przodu albo się starzeje albo zaczęłam zauważać rzeczy na które wcześniej nie zwracałam uwagi. Mam szczupłą twarz. Zawsze taka była. Za mną też 3 lata dramatycznych dla mnie wydarzeń ktore odbiły się nie tylko na zdrowiu ale i urodzie. Zaczęły mi przeszkadzać zmarszczki wokół oczu, bruzdy nosowo-wargowe, lwia zmarszczka. Nie chcę wypełniaczy. Chce poprawić jakość skóry. Zagęścić. Spowolnić dalsze starzenie się. Zmniejszyć zmarszczki. I tu pojawia się pytanie. Jakie zabiegi są warte do wykonania w gabinetach kosmetycznym i medycyny estetycznej. Wiem że najlepiej iść na konsultację ale chciałam wcześniej poczytać. Zorientować się co tak naprawdę się sprawdza. Nie chce dać się naciągnąć na coś co nie da mi efektów. Pielęgnacja domowa uważam jest dobra. Moja skóra lubi kwasy. Próbowałam też masaże twarzy w domu ale jak słowo daje odnoszę wrażenie że pogłębiają mi się bruzdy
Beatkp

Re: Zabiegi medycyna estetyczna

Postprzez rumme Cz, 21.08.2025 07:35

Jeśli masz dobrą pielęgnację to postaw na wprowadzanie substancji aktywnych wgłąb skóry i czekaj. W zależności od głębokości zmarszczek potrzebne jest inne stężenie i zestawienie substancji aktywnych. I dieta wiele może zmienić.

Polecam rownież picie regularne ziół na odmłodzenie https://loremvit.pl/ziola-na-mlodosc/ Na stronie jest opisane jakie zioła pomogą ;)
rumme

Powrót do Ogólne