Jaką rutynę kosmetyczną polecicie

Jaką rutynę kosmetyczną polecicie

Postprzez rumme Pt, 06.06.2025 09:39

Jaka jest Wasza codzienna rutyna kosmetyczna? polecicie jakieś dobre kosmetyki?
rumme

Re: Jaką rutynę kosmetyczną polecicie

Postprzez Beatkp Pt, 06.06.2025 12:04

Ja stosuje taka pielegnacje twarzy, oczywiscie mialam czasy kiedy nie mialam na to sily po prostu ale moja cera wtedy cierpiala. Stosuje bo nie chce miec przedwczesnie zmarszczek chce ladna cere bo to duzo zmienia a poza tym nawet kilkuetapowa pielegnacja nie zajmuje wcale dlugo , ja robie teraz rano : mycie zelem do twarzy, serum pod oczy z kofeina, serum nawilzajace (nie zawsze), nakladanie spf 50. Wieczorem : zmywanie spf maselkiem do demakijazu, mycie zelem, serum z kofeina pod oczy, serum z wit C na twarz ( co drugi dzien) a w pozostale dni nawilzajace albo niacynamid jesli akurat potrzebuje, krem z bakuchiolem aktualnie , krem pod oczy. Zmieniam pielegnacje co jakis czas. Raz w tygodniu peeling enzymatyczny. W weekend robie maseczke, platki pod oczy - po prostu uwazam to za przyjemnosc. Wlosy daje wcierke w dzien mycia, olejuje jak mam potrzebe. Maseczke raz w tyg I odzywke zawsze ale to po prostu czesc mycia. A co do ciala to nic nie robie jak mi sie chce to naloze balsam zeby ladnie pachniec nie to nie xd
Co do kosmetyków od siebie polecam wziąć pod uwage te od Atopicin https://atopicin.pl/sklep
Beatkp

Powrót do Ogólne