Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech dla Pani słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak błękitna rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Pani przeznaczone.
P.S.
Dziękuję za odpowiedź. Napisałam kiedyś do Pani, że czuję wewnętrzną pustkę i takie tam inne.Aktualnie mam się już lepiej, hehe
Miło, że stworzyła Pani dla nas to forum. Fajnie, że jest ktoś kto myśli o swoich wielbicielach, wszystko czyta i odpowiada. To wyjątkowe. A tak właśnie się czujemy gdy czytamy co Pani do nas tym razem napisała. W jednym z wywiadów powiedziała Pani, że nie lubi bezpodstawnych pochwał. Ja jednak tutaj widzę podstawę i to z potężnymi fundamentami.
A ja wczoraj byłam na tym Konkursie o Teatrze.Wyniki dopiero w kwietniu. Zdałam sobie teraz sprawę, że będzie mi brakować tego teatru i wszystkiego/wszystkich z tym związanych tj. Calderona, Lessinga, Moliera, Szekspira, Monteverdiego. Wciągnęło mnie po prostu.
A! Czytając "Historię Teatru" skojarzyła mi się Pani z niemiecką aktorką Karoliną Neuber-zdolna,ambitna, impulsywna, mająca własne zdanie i ... z klasą!
I znowu Panią chwalę ! Ale.....no...no ja lubię Pani lukrować skoro się należy . . .
Pozdrawiam !