Kochana Pani Krystyno,
OCh-warsztaty bardzo sypmatyczne. Podobało mi się. To bardzo imponujące jakiego nabieracie rozmachu w działaniach. Poza tym że Panowie oczywiście dość interesująco mówili, to świetną zaletą OCh jest to że bezproblemowo można puścić kawałek filmu. No i widzieć pełną salę na takim spotkaniu. Oszałamiające. Gratuluję.
Aha ten sklep co Pani o nim pisałam. Od razu pomyślałam,że by się Pani spodobał. Do każdego kostiumu da się bucik dobrać jak na mój gust. Sklep:
i z bliska:
Buciki delikatne w dotyku, mięciutkie, ze skórki, skórka w środku. Milutkie. Tylko jakoś nie mogłam się zdecydować którą parę wybrać.
słonecznie pozdrawiam,
AMC
ps.
popękane filiżnaki i wyszczerbione talerze są (niestety) najbardziej interesujące. W moim rozumieniu świata większa część literatury a i sztuki wogóle powstała z tych pęknięć...
a tak w ramach ciekawostek..."Popękana filiżnka" ("A Broken Teacup") tak recenzowanno biografię Williama Deana Howellsa (taki interesujący pisarz z nurtu realizmu i krytyk literacki), a "Popękany talerz" ("The Broken Plate") to jedno z czasopism literackich w USA...
ściskam delikatnie w część nie-popękaną żeby nic nie uszkodzić