Dobry wieczór Pani Krystyno,
Na początek:
tak wedle badań jest Pani trzecia w rankingu najpopularniejszych aktorek w Polsce.
No u mnie ta kolejność jest nieco inna
Jeśli chodzi o reżyserów, to Pan Wajda uplasowany na I miejscu
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ak ... -w-polsce#
Pani Krysiu, z tymi Konfiturami jakaś wielka niewiadoma... skoro nawet Pani nic na ten temat nie wiadomo, a maile wysłane do TV pozostają bez odpowiedzi... Może faktycznie trzeba by coś do rymu... Ale niekoniecznie w stylu Jakby się facetki mniej szanowały toby fabryki czekolady zbankrutowały
Mam nadzieję, że już niedługo zostanie podana jakaś informacja.
Jedna z moich koleżanek, tegoroczna maturzystka zaparła się na polonistykę... I wypytuje i radzi się, ja mówię dziecko przemyśl to dobrze! Ja nie żebym żałowała, ale... lepiej przemyśl... Ważne żeby robić to co się naprawdę lubi i w czym jest się naprawdę dobrym..
Życzę Pani dobrej reszty tygodnia, niech wreszcie zacznie się z górki. A może już się tak trochę zaczęło? Myślę o Pani i Pani Teatrach mocno. I w związku z tym gdy Pani w rozterkach i smutkach to i ja jeszcze bardziej... tak po prostu.
Zostawiam dla Pani morze tulipanów i serdecznie pozdrawiam
J.
PS. Dziś (niedziela) znalazłam wreszcie Pani felieton we WPROST. Pani wie jak lubię Pani pisanie i jak dla mnie to Pani może pisać wszędzie, tak we WPROST jak i Wyborczej, a nawet Niedzieli To teraz poleciałam skrajnościami W każdym razie miałam dziś mało przyjemny dzień i parę słów od Pani to zmieniło
PS. 2 Podoba mi się bardzo stwierdzenie biegam na próby " Białej bluzki" jak na randki. Życzę aby "randki" dawały nieustająco wiele radości Powinno się Panią za ten powrót do "Białej bluzki" na rękach nosić A mój bilet już czeka z czego cieszę się ogromnie